Dikili'de 4 kilo balığa yarım milyonluk fatura!
Dikili Belediyesi’nin 4 kilo balık için 503 bin 700 TL ödediği iddiası, “Bu parayla neredeyse küçük bir mahalle doyurulurdu" eleştirilerine yol açtı.
Cumhuriyet Halk Partili (CHP) belediyelerin peş peşe patlayan skandallarına bir yenisi daha eklendi. İddiaya göre; Dikili Belediyesi, Ağustos ayında yaptığı doğrudan teminle yalnızca 4 kilo balık için tam 503 bin 700 lira ödedi. Faturanın ise CHP’li Belediye Başkanı Adil Kırgöz ve milletvekillerinin sık sık gittiği Şahin Balıkçılık’a kesildiği öne sürüldü.

Söz konusu alım, vatandaşın tepkisini çekerken, “Bu parayla neredeyse küçük bir mahalle doyurulurdu” yorumları yapıldı. Belediyenin balık için bu kadar yüksek rakam ödediği iddiası, CHP’li isimlerin müdavimi olduğu mekânda keyif sofralarının belediye bütçesinden mi karşılandığı sorusunu gündeme getirdi. Halk hizmet beklerken, belediyelerin milletin parasını balık ve rakı masalarında harcadığı iddiaları, infiale neden oldu. (Yeni Akit)


Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.