DİKİLİ’DE BAŞARILI BAŞKAN KIRGÖZ’LE ÜÇ YIL!

DİKİLİ’DE BAŞARILI BAŞKAN KIRGÖZ’LE ÜÇ YIL!

Arif Çayan yazdı...

Dikili Belediye Başkanı Adil Kırgöz, ‘Biz Birlikte Dikili’yiz’ sloganıyla geçtiğimiz 3 yıllık hizmetinin anlatımını yaptı.

Genelde bütün belediye başkanları ilk yıllardan sonra bunu yapmaya başladılar ama Dikili’de olan biraz farklı geldi.

Başkan Kırgöz, slayt gösterileriyle Dikili’de 3 yıl içinde neler yapıldığını tek tek gösterirken, anlatırken o kadar ayrıntıya girdi ki, insanların kafasında bu hizmet neden yapıldı, hizmetin amacı ne, sonuçları ne oldu gibi sorular cevapsız kalmadı.

Başkan Kırgöz, kadın ve çocukların sosyal alanda öncelikleri olduğunu belirtirken, yaşadıkları Dikili’de mutlu olmaları için onların isteklerini dikkate alarak yaptığı projeleri anlattı.

Kentin alt yapısına öncelik verdiğini ve büyük oranda yenilediğini belirten Başkan Kırgöz, Dikili’nin kısa değil uzun vadeli sorundan da beter sorun haline gelecek olan şeylere karşı proje üretip, kazandırdıklarını belirtti.

005.jpg

Dikili’yi herkes haklı olarak Kuzey’in en güzel turistik ilçesi olarak görse de Başkan Kırgöz, Dikili’nin artık sporda da bir marka olması için mücadele ettiklerini gösterdi.

Spor alanında yapılan tesisler, açılan kurslarla.

Bir de arada müjde veriyor.

Dikili’yi, dünyanın konuşacağı bir müjde.

Sonbahar başında İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin de destekleriyle Dünya 19 yaş altı plaj voleybolu şampiyonası Dikili’de yapılacak.

Başkan Adil Kırgöz’ün en çok değer verdiği hizmeti ve buna bağlı açıklaması ise, kent estetiği...

006.jpg

Bu gerçekten sadece Dikili içinde değil, bütün gelişen, gelişmekte olan kentlerimiz için değerli bir hizmet.

İnsanların yaşadığı şehir ne kadar estetik, ne kadar doğayla iç içe olursa emin olun, o şehirlerin ünleri uzun oluyor, o şehirde yaşayan insanların ömürleri de uzun oluyor.

Başkan Kırgöz, Dikili’nin estetiği için dikilen ağaçları sayınca, ekilen çimlendirme alanlarının metrekaresini söyleyince, kent içinde ekilen çiçek âdetini açıklayınca, Dikili’nin ününün daha çok olacağına, Dikili’de yaşayan insanların daha mutlu olacağına kanaat getirdim.

Başkan Kırgöz ve ekibinin geleceğin güzel Dikili’si için yaptıklarını hep birlikte alkışlamalıyız.

Alkışlamalıyız ki, her yer Dikili gibi güzelleşerek gelişsin!

010.jpg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.