Dikili’de Çocuk Bayramı coşkuyla kutlandı!

Dikili’de Çocuk Bayramı coşkuyla kutlandı!

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Dikili’de renkli görüntülere sahne oldu. Kutlamalar kapsamında Dikili Belediye Başkanı Adil Kırgöz makam koltuğunu minik Nehir’e devretti.

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kapsamında Dikili Ali Çetinkaya İlkokulu 4. Sınıf öğrencisi Nehir Özcan, Dikili Belediye Başkanı Kırgöz’den devir aldığı görev sonrası Dikili’nin okullarında hayata geçirilmesi gerekenlerin talimatlarını verdi.
 
Eğitime destek 
 
Eğitime destek isteyen minik başkan Nehir’e Başkan Adil Kırgöz, tam destek vereceklerini dile getirerek, “Belediyemizin imkanları dahilinde kentimizin tüm eğitim yuvalarına desteğimiz olacaktır. Geleceğimizin teminatı yavrularımızın eksiklikleri için gerekeni yapacağız. Ata’sına bağlı, Cumhuriyet’ine sahip çıkacak, bilgi ve donanımlı bireyler yaratmak bizlerin asli görevlerin başında gelecektir. Ayrıca 23 Nisan’larımızı yaşatarak çocuklarımızın isteklerini, hayallerini, hedeflerini, dinleyerek onların beklentilerine cevap verebilen bir Dikili’yi miras bırakacağız” diye konuştu.
dsc_0917.jpg 

Başkan amcadan çocuklara sürpriz  Minik başkan Nehir’in sorularını yanıtlayan Dikili Belediye Başkanı Adil Kırgöz, daha sonra makamdan ayrılarak Dikili Erdal İnönü Stadyumuna giderek 23 Nisan kutlamalarına katıldı. Stadı dolduran vatandaşlarla birlikte içinde ki bayram coşkusunu yaşayan Dikili Belediye Başkanı Adil Kırgöz’ün kentin çocuklarına bir de sürprizi vardı. Hem Çandarlı’da hem de Dikili Atatürk Meydanı’nda düzenlenen 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları kapsamında ücretsiz eğlencelerde yüzlerce çocuk unutulmaz bir bayram coşkusu yaşadılar. Atatürk Meydanı’na kurulan şişme oyun parkuru, trambolin ve çeşitli etkinliklerle kutlanan 23 Nisan için Başkan Kırgöz, Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk’ün sözünü hatırlatarak, “Vatanı korumak çocukları korumakla başlar” diyerek bir kez daha tüm dünya çocuklarının 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını kutladı.
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.