Dikili’de her mahalleye sevgi sofraları kurulmaya devam ediyor

Dikili’de her mahalleye sevgi sofraları kurulmaya devam ediyor

Dikili Belediyesi’nin Ramazan ayı boyunca her gün farklı bir mahallede düzenlediği ‘Sevgi Sofraları Projesi’ tüm hızıyla devam ediyor.

2014 yerel seçimlerinin ardından CHP’li Dikili Belediye Başkanı Mustafa Tosun’un talimatı ile hayata geçirilen ‘Sevgi Sofraları Projesi’ bu yılda Dikili’de Ramazan Ayı’nın vazgeçilmezi oldu.Dikili ilçe merkezinde bulunan Giyim Pazarı’nda başlayan ve Çandarlı, Demirtaş, Uzunburun, Esentepe, Katıralan, Merdivenli, Bademli, Yahşibey, Denizköy, Mazılı, Kıroba, Kocaoba, Yenice, Samanlık, Çağlan, Kızılçukur, İslamlar, Kabakum, Bahçeli, Salihler, Kıratlı, Gökçeağıl ve Nebiler mahallelerinde devam eden iftar programının son durağı Çukuralan Mahallesi oldu. Genç yaşlı, çoluk çocuk yediden yetmişe tüm Çukuralanlıların yoğun ilgi gösterdiği programa Dikili Belediye Başkanı Mustafa Tosun’da katılarak hem iftar yaptı hem de vatandaşların görüş, öneri ve isteklerini dinleyerek, Dikili Belediyesi’nin devam eden çalışmaları ile gerçekleştirilmesi planlanan projeler hakkında bilgiler verdi. Birlik ve dayanışma duygularının yoğunlaştığı gecede vatandaşlar evlerinden getirdikleri çaylarla konukseverliklerini de ortaya koydular. 

 İftarın Ardından Sohbet Masaları Kuruldu 

Dikili Belediyesi Muhtarlık İşleri Müdürlüğü öncülüğünde İşletme ve İştirakler Müdürlüğü ile Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü’nün desteğiyle hayata geçirilen proje kapsamında son olarak Çukuralan Mahallesi’nde kurulan sevgi sofralarına oturan vatandaşlar, diğer mahallelerde olduğu gibi masalarına servis edilen 3 çeşit yemek ve ikramlarla orucunu açtılar. Yenilen yemeklerin ve edilen duaların ardından kurulan sohbet masaları ile Ramazanın ruhunu, maneviyatını ve güzelliklerini doyasıya yaşayan Çukuralanlı vatandaşlar, bu anlamlı projeyi hayata geçirdiği için Belediye Başkanı Tosun’a teşekkür ederek, mutluluklarını dile getirdi. Başkan Tosun da, sevgi sofralarını tek tek ziyaret ederek, vatandaşlara katılımlarından dolayı teşekkür edip, Ramazan ayının ülkemize ve tüm dünyaya barış, adalet ve aydınlık yarınlar getirmesi dileklerini iletti. 

 

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.