Dikili'de Nisan ayı kültür ve sanat etkinlikleriyle renklenecek

Dikili'de Nisan ayı kültür ve sanat etkinlikleriyle renklenecek

Dikili Belediyesi, 2024'ün Nisan ayında vatandaşlarını kültür - sanat etkinlikleriyle buluşturuyor.

MEDYA EGE / ESRA ÖNEN - Dikili Belediyesi'nin içerisinde çocuk oyunu, tiyatro ve konserin yer aldığı Nisan ayı etkinlik programı netleşti.

Dikili Belediyesi Mustafa Kemal Atatürk Kültür Merkezi'nde gerçekleşecek etkinlikler, 16 Nisan Salı günü saat 20.00'de 'Kadın Hikayeleri' isimli kadın tiyatrosunun gösterimi ile başlayacak. Yönetmenliğini Murat Güzel'in üstlendiği oyun, İZBB Anahtar Kadın Tiyatrosu tarafından sahneye taşınacak.

18 Nisan Perşembe günü ise Güftar Türk Müzik Topluluğu, Ömür Taşır'ın şefliğinde 'Bahar Şarkıları' temalı konserle kulakların pasını silecek. 2 bölüm olarak gerçekleşecek konser, saat 20.00'de başlayacak.

Aysel Güzel'in yönetmenliğini yaptığı, İZBB Ulamış Köy Tiyatrosu tarafından sahnelenecek olan 'Yolda Buldum Kendimi' ve İZBB Bademli Köy Tiyatrosu'nun sahneye taşıyacağı 'İnsanlık Hali' tiyatro oyunları da 20 Nisan Cumartesi günü saat 20.00'de tiyatro severlerle buluşacak.

Çocukların da unutulmadığı etkinlikler kapsamında, Baykuş Çocuk Tiyatrosu tarafından 24 Nisan Çarşamba günü 'Alaaddin'in Sihirli Lambası' ve 27 Nisan Cumartesi günü 'Alice Harikalar Diyarında' adlı çocuk tiyatroları, miniklerin gösterimine sunulacak.

26 Nisan Cuma günü ise Atatürkçü Düşünce Derneği Dikili Şubesi Cumhuriyet Korosu, düzenleyeceği konser ile unutulmaz anlar yaşatacak. 'Türkü Pınarı' başlıklı konser, Eda Şimşek şefliğinde saat 20.00'de başlayacak.

Detaylı bilgi almak isteyen vatandaşlar, Dikili Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü veya 0232 671 40 20 numaralı hat üzerinden irtibat kurabiliyor.

gkj5w8xxoaegiqq-1-1.jpg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.