Dikili'de yollar yenilenmeye devam ediyor

Dikili'de yollar yenilenmeye devam ediyor

Dikili Belediyesi, hız kesmeden devam ettiği yol yenileme çalışmalarına Cumhuriyet ve İsmetpaşa Mahallelerini de ekledi.

Medya Ege- Dikili Belediyesi'nin İzmir Büyükşehir Belediyesi işbirliği ile gerçekleştirdiği yol yapım ve yenileme çalışmaları son sürat devam ediyor. Çalışmalar kapsamında Cumhuriyet Mahallesi 472 Sokak ve 474 Sokak ile İsmetpaşa Mahallesi 3 Sokak ve 72 Sokak'ta süren yol yapım çalışmalarında sona yaklaşıldı.

5621.jpg

Söz konusu dört mahallede süren çalışmalardaki son durumunu Dikili Belediye Başkanı Adil Kırgöz, bizzat Dikilililer ile paylaştı.

Başkan Kırgöz, gerçekleştirilen yol yapım çalışmalarına ilişkin yaptığı bilgilendirme paylaşımında, "Tüm hemşehrilerime iyi haftalar. İlçemize en iyi hizmeti sunmak, vatandaşlarımızın ihtiyaçlarını gidermek için çalışmalarımıza hız kesmeden devam ediyoruz. Sağlıklı, huzurlu ve mutluluk dolu bir hafta olması dileğiyle." sözlerine yer verdi.

541616.jpg

Mesut Orhan isimli bir vatandaş ise Başkan Kırgöz'ün paylaşımına yaptığı yorumda, "Başkanım 4 yıldır dikili deyim geldiğinizden beri çok güzel işler yaptığınız sizi takdir ediyorum bana göre dikili böyle hizmet görmedi." ifadelerini kullandı ve Başkan Kırgöz'e çalışmalarından dolayı teşekkür etti.

58489415.jpg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.