Dikili'nin göbeğinde lağım rezaleti!

Dikili'nin göbeğinde lağım rezaleti!

İzmir'in Dikili ilçesinde yaşanan lağım patlaması sonucu atıkların çevreyi kirletmesi üzerine, koku ve görüntü kirliliğine isyan eden vatandaşlar, yetkililere sorunun çözümü için çağrıda bulundu.

MEDYA EGE - İzmir'in Dikili ilçesi Adnan Menderes Caddesi'nde patlayan lağım, bölgede ciddi bir kirlilik yarattı. Lağım çukurunun görüntülerini, Medya Ege whatsapp ihbar hattına ileten vatandaşlar, seçim öncesi yaşanan kötü koku ve görüntü kirliliğine isyan ederek yetkili kişileri göreve çağırdı.

Yaşanan rezaleti kayda alan vatandaş; "Şu an Halk Bank'ın önündeyiz. Sabah saat 10'u çeyrek geçiyor ve güzel Dikilimizden güzel görüntüler, güzel örnekler sizlere sunmak istiyorum. Bunu değerli Levent Eren kardeşimiz nasıl değerlendirir bilemem. Tam da seçimler öncesi bu güzelliğin, Dikili halkı tarafından görülmesini ve değerlendirilmesini diliyorum. Sanırım buna bir açıklama gelecektir. Çevredekilerin söylemine göre yaklaşık 10 gündür, bu rezalet devam etmekte. Sanırım ilgililerin bu seçim çalışmalarından dolayı zamanlarının olmadığı kanaatindeyiz. Bu rezaletin, bu lağım patlamasının vatandaşlar tarafından görülmesini isteriz" ifadelerini kullanırken bölge halkı, yaşanan durumun hem çevre hem de halk sağlığını tehdit ettiğini vurgulayarak yetkililerin bir an önce sorunun çözümü için harekete geçmelerini istediklerini belirtti.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.