Dikkat Çeken Kartvizit Örnekleri

Dikkat Çeken Kartvizit Örnekleri

Kartvizit, günümüzde kendinizi tanıtmanın en kolay ve en iyi şeklidir. Bir kartvizit ile kendiniz ile ilgili en önemli bilgileri saniyeler içerisinde karşınızdaki kişiye aktarma şansına sahip olursunuz.

Bu nedenle kartvizitler günlük ve profesyonel hayatın vazgeçilmez bir parçası olarak karşımıza çıkmaktadır. Sanılanın aksine sadece iş hayatında değil günlük hayatta da kullanılabilen kartvizitler her an yanınızda bulunabilecek derecede küçük olmaları gerektiği için genellikle kredi kartı boyutunda üretilmektedir. Ufak boyutlarda olan bu kartvizitler size iş hayatınızda birçok avantaj sağlamaktadır.

Ancak bu hayat kurtarıcı kartvizitleri neredeyse herkes kullandığı için insanların gözünde ister istemez bir benzerlik ve aşinalık oluşmaktadır. İşte tam da bu nedenle birçok özgün ve dikkat çekici kartvizit modeli üretilmiş ve kullanılmaktadır. Bizde sizin için bu dikkat çekici kartvizit örneklerinden birkaçını listeledik.

Sade ve Klasik Örnekler 

Sade ve klasik kartvizit örnekleri sıklıkla kullanılan ve daha temel renklerin bulunduğu kartvizitlerdir. Çok dikkat çekmeyen ancak şık bir görünüme sahip olan bu kartvizitler birçok işletme sahibi ve iş insanı tarafından tercih edilmektedir. Genellikle bu modellerde beyaz, siyah, gri veya lacivert gibi sakin renkler tercih edilmekte ve kartvizitin iki yüzünde de aynı yazı tipi ve boyutu ile yazılmış bilgiler bulunmaktadır. Sade ve klasik kartvizit modellerinde bulunan bilgiler genellikle ad-soyad, şirket adı ve logosu, ünvan, telefon ve adres bilgisi, e-posta adresi ve internet sitesinin adresidir. Aşağıda da göreceğiniz üzere bu örnekler oldukça sade ve kullanışlıdır. 

kartvizit-ornekleri-2-1.png

Renkli ve Görselli Örnekler

Renkli ve daha bol görsele sahip olan kartvizitler genellikle belli bir meslek grubununda istenilen alanla ilgili bir şeye dikkat çekmek için kullanılan kartvizitlerdir. Bu kartvizitlerde o meslekle alakalı ya da işin niteliği ile alakalı birkaç görsel kartvizit üzerine yerleştirilmektedir. Renkli ve görselli kartvizitlerde temel amaç, dikkat çekmek ve kartviziti eline alan kişinin ilk bakılması istenen noktaya dikkatini vermesini sağlamaktır. Aşağıdaki örnekte; bir emlakçının kartvizitini verdiği kişilerin aklında kartvizindeki görsel ile yer alması hedeflenmiştir. Zira görüleceği üzere emlakçılıkla alakalı birçok görsel kartvizit üzerine serpiştirilmiş ve canlı renkler tercih edilerek dikkat çekmek amaçlanmıştır. 

kartvizit-ornekleri-2-2.png
Sizler de farklı modellerde kartvizit siparişinizi oluşturmak için https://www.basyolla.com/kartvizit-baski adresini ziyaret edebilir, tasarımlarınızı yükleyerek kartvizitlerinizi hızlıca edinebilirsiniz.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.