Dikkat! Göbek deliğiniz böyle görünüyorsa...

Dikkat! Göbek deliğiniz böyle görünüyorsa...

Göbek deliğinizin şekli karakteriniz hakkında önemli ipuçları veriyor. İşte göbek deliğinden karakter analizi.

Uzun ve ince göbek deliği

Bu tip göbek deliğine sahip olan kişiler güçlü, cesur ve sonuna kadar savaşan kişilerdir. Mükemmeliyetçilerdir ve kontrolün ellerinde olmadığı durumlardan hoşlanmazlar. Başarılı olmalarına rağmen biraz kaygılı olabilirler.
 

Yuvarlak göbek deliği

Yuvarlak göbek deliği olan kişilerin dengeli, çalkantısız ve açık bir hayatları vardır. Ayakları yere basan kişilerdir ve kimsenin rahatını bozmazlar. Spiritüellerdir. Hızlı ilerleyen hayatın dışında sakin bir hayat yaşamayı tercih ederler.
 

Oval göbek deliği

Geniş ve derin bir göbek deliğine sahipseniz başkalarına rehberlik etmekten hoşlanan bir karakteriniz var. Öğretmenlik, ebeveynlik, terapistlik ve sosyal hizmetler sizin için ideal.

Ön planda olmaya ihtiyaç duymuyorsunuz, başkalarını güçlü taraflarını ortaya çıkarmak için destekliyorsunuz. Bazıları otoriter ve kontrol manyağı olduğunuzu söyleyebilir ancak birçok kişi sizi bir rehber olarak görür.
 

Düz göbek deliği

Varlığıyla yokluğu ayırt edilemeyen küçük, yatay, yarımay veya T şeklindeki göbek deliği idealist, yaratıcı ve tutkulu bir karakterin göstergesidir. Küçük şeylerden mutlu olabiliyorsunuz ve sanatı seviyorsunuz. Ne yapmak istediğinizi bulmak biraz zamanınızı alabilir ancak hayatta varış noktasından daha önemli bir şey varsa o da yolculuktur.
 

Çıkık göbek deliği

Nadir görülen ortası çıkık göbek deliği daha çok çocuklukta görülür. Göbek deliği çıkık yetişkinlerin olgun olmadıkları söylenir ancak doğrusu genç bir enerjileri vardır. 95 yaşında bile gelseler gençliklerini kaybetmezler. Atletik, takım sporlarına yatkın kişilerdir.
 

Kum saati göbek deliği

Şekli kum saatine benzeyen bu dikey göbek deliği şekline sahip kişilerin ağzı iyi laf yapar. Gazetecilik, pazarlamacılık ve oyunculuk bu kişiler için idealdir. Konuşmalarından dolayı etkileyici kişiler olsalar da kendilerinden şüphe edebilirler. Bu yüzden zaman zaman insanlardan uzaklaşabilirler.
 

Papyon göbek deliği

Kum saati göbek deliğinin yatay versiyonu olan bu göbek deliği şekli akıllı ve yenilikçi biri olduğunuzu gösterir. Büyük ihtimalle okulda, özellikle matematik ve fen bilgisi derslerinde notlarınız çok iyiydi.

Birkaç adım öteyi düşündüğünüz için biraz hayalci olabilirsiniz. İçine kapanık bir yapınız var, bu yüzden küçük bir arkadaş grubuyla vakit geçirmekten hoşlanıyorsunuz.

Kaynak: PembeNar Özel- Milliyet

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.