Dikkat meteoroloji'den kar uyarısı!

Dikkat meteoroloji'den kar uyarısı!

Meteoroloji'nin son tahminlerine göre soğuk hava dalgası yarın etkisini arttırarak sürecek.

Bu habere dikkat özellikle yarın kar yağışı daha etkili olacak. Peki İstanbul hava durumu nasıl olacak, kar yağışı ne zaman gelecek? Hava durumu 15 günlük tahminlere bakıldığında İstanbul'da kar yağışı henüz görülmüyor. Kar, geçen sene olduğu gibi Aralık'ın son haftası ya da yılbaşı gecesi sürpriz yapabilir.

Kar yağışının etkili olduğu 4 ilde okullar bugün tatil edildi. Van, Giresun, Rize ve Artvin'de okullara kar tatili verildi.
 
İSTANBUL HAVA DURUMU KAR NE ZAMAN YAĞACAK? 
İSTANBUL hava durumu kar kağışı dört gözle bekleniyor. Peki ama İstanbul'da kar yağışı ne zaman başlayacak, yılın ilk karı ne zaman düşecek? Meteoroloji 15 günlük tahminlere bakıldığında henüz İstanbul'da kar yağışı yok. Sıcaklıklar mevsim normallerinde.
  
KUZEY VE DOĞU İLLERDE KAR VAR 3 İLDE OKULLAR TATİL
Yapılan son değerlendirmelere göre; Ülkemizin kuzey ve doğu kesimleri ile Güney Ege ve Batı Akdeniz'in parçalı yer yer çok bulutlu, Rize, Artvin, Ardahan, Bitlis, Van ve Hakkari çevrelerinin sabah ilk saatlerde yağışlı, diğer yerlerin parçalı ve az bulutlu geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların; Rize ve Artvin'in kıyı kesimlerinde karla karışık yağmur, yağış alan diğer yerlerde kar şeklinde olması bekleniyor. Sabah ve gece saatlerinde iç ve doğu kesimlerde buzlanma ve don olayı ile birlikte yer yer sis ve pus hadisesi görüleceği tahmin ediliyor.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.