Din Kültürü Öğretmeni 16 Yaşındaki Öğrencisini...

Din Kültürü Öğretmeni 16 Yaşındaki Öğrencisini...

Alanya'yı sarsan taciz skandalı

Antalya'nın Alanya İlçesi'nde Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi Öğretmeni 16 yaşındaki kıza tacizde bulunduğu iddiasıyla tutuklandı.

Tosmur Fatma Özmüftüoğlu İlköğretim Okulu'nda Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi Öğretmeni olarak görev yapan A.K, 16 yaşındaki kıza tacizde bulunduğu iddiasıyla tutuklandı 

Evli ve iki çocuk babası olan 42 yaşındaki Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi öğretmeni A.K, 16 yaşındaki bir kızı istismar ettiği iddiasıyla tutuklanarak cezaevine konuldu.

Olay, geçtiğimiz Pazartesi günü Tosmur Fatma Özmüftüoğlu İlköğretim Okulu'nda meydana geldi. 

İddiaya göre 16 yaşındaki genç kız, kardeşini okula götürdükten sonra okul kantinin yanında çay içmeye başladı. Bu sırada yanına yaklaşan ve aynı zamanda okulun müdür yardımcısı olduğu bildirilen A.K, birlikte çay içme teklifinde bulundu. 

Bunun üzerine okulda A.K'ye ait olan odaya giden genç kız, öğretmenin burada saçını okşadığını ve kendisine sarılıp, öptüğünü iddia etti.
Kızın ailesi durumu öğrenince, sosyal paylaşım sitesi Facebook üzerinde öğretmen ile kız arasındaki görüşmeler, olayı kanıtlamak amacıyla sürdürüldü. Aile, bu görüşmeler sırasında öğretmenin itirafları üzerine şikayetçi oldu. 

Polis tarafından başlatılan soruşturma sonunda A.K, okulda gözaltına alındı. Savcılık işleminin ardından A.K. tutuklanarak cezaevine konulurken, olayla ilgili Milli Eğitim Müdürlüğü ve Sosyal Hizmetler Müdürlüğü'nün de soruşturma başlattığı öğrenildi.


'SEVGİLİM OLUR MUSUN?'

Mağdur kızın ailesinin gazetecilere ulaştırdığı Facebook mesajı fotoğraflarında, öğretmen A.K'nin kıza "Sevgilim olur musun?" yazdığı görülüyor. Çok sayıda Facebook mesaj fotoğrafında öğretmenin kızı gezmeye götürmek istediği, 16 yaşındaki kıza "2 yıl beklersen 18 yaşına girersin. Ben de eşimden boşanıp seninle evlenirim" yazması da dikkat çekiyor. 

Öğretmenin mesajlarda kıza okulda sarılıp, öptüğünü de itiraf ederek "Kıpır kıpır oldu içim" dediği görülüyor.

 

 

 

 

Yeni Alanya
 

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.