Direksiyonun başına Başkan Gürbüz geçti!

Direksiyonun başına Başkan Gürbüz geçti!

Mesaisini dolmuş kullanıp, ücretleri alarak tamamlayan Foça Belediye Başkanı Fatih Gürbüz, Foçalılar ile yol boyunca sohbet etti.

Medya Ege- Foça Belediye Başkanı Fatih Gürbüz, dolmuşun direksiyonuna geçerek, vatandaşlara şaşkına çevirdi. Mesaisini dolmuş kullanıp, ücretleri alarak tamamlayan Başkan Gürbüz'ü direksiyon başında gören Foçalılar, yol boyunca Başkan Gürbüz ile sohbet etti.

Dolmuşun direksiyonuna geçtiği görüntüleri sosyal medya hesabından paylaşan Başkan Gürbüz, paylaşımında " Bu akşam mesaimizi dolmuşta tamamladık. Vatandaşlarımızla yol boyunca sohbet ettik. Tüm komşularıma iyi akşam diliyorum." ifadelerine yer verdi.

Başkan Gürbüz'ün paylaşımı Foçalı vatandaşlar tarafından büyük bir beğeni ile karşılandı. Nazmi Altıntaş isimli bir vatandaş ile Başkan Gürbüz'ün, yorumlardaki diyaloğu okuyanları gülümsetti. Altıntaş, Başkan Gürbüz'ün paylaşımına "Sen herkese böyle yardımcı olmak zorunda mısın? Hatırla, benim de süt güğümlerimi sütçüyle mutfağıma kadar taşıdığını nasıl unutabilirim..." yorumunu yaptı. Başkan Gürbüz ise Altıntaş'a "Seve isteye yapıyorum, az mı dondurmanı yedik sen iyi ol daha çok taşıyalım" cevabını verdi.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.