Diş hekimi adayları önlüklerini giydi

Diş hekimi adayları önlüklerini giydi

Dokuz Eylül Üniversitesi (DEÜ) Diş Hekimliği Fakültesi, 2022-2023 Akademik Yıl Açılışı ve Beyaz Önlük Giyme Töreni düzenledi.

Dokuz Eylül Üniversitesi (DEÜ) Diş Hekimliği Fakültesi, 2022-2023 Akademik Yıl Açılışı ve Beyaz Önlük Giyme Töreni 15 Temmuz Sağlık ve Sanat Yerleşkesi’nde yer alan Kurucu Öğretim Üyeleri Konferans Salonu’nda düzenlendi.

Etkinliğe DEÜ Rektörü Prof. Dr. Nüket Hotar, üniversite üst yönetimi, Balçova İlçe Milli Eğitim Müdürü Erhan Atilla, 2022-2023 akademik yalında Diş Hekimliği Fakültesi’ne yerleşen öğrenciler ve aileleri ile Fakülte öğretim üyeleri katıldı.

beyaz-onluk-sahne.jpg

DEÜ Diş Hekimliği Fakültesi’nin Dokuz Eylül Üniversitesi’nin sağlık alanındaki en önemli yatırımlarından birisi olduğunu belirten DEÜ Rektörü Prof. Dr. Nükhet Hotar, “Ülkemizin yükseköğretimdeki hedef ve politikalarına uygun faaliyetlerini sürdüren araştırma üniversitemiz, tıp ve sağlık bilimlerine yatırım yapmakta; yenilikçi yaklaşım ve uygulamaları bilim dünyamıza kazandırmaktadır. Gayretin ve başarının karşılık bulduğu bu süreçte ise Rektörlüğümüzün odağında, üniversitemizdeki akademik çalışmaların ve kamu hizmetlerinin niteliğini ve çeşidini artırmak yer alıyor. 2021-2022 URAP Dünya Alan Sıralamalarında; tıp ve sağlık bilimleri alanında ülkemizde 7’nci ve dünyada 611’nci sırada bulunan üniversitemiz, sağlıkta kümelenme modeline ve sağlık turizmine öncelik veriyor. Diş Hekimliği Fakültemiz de, ulusal sağlık hizmetlerimiz için vazgeçilmez olan ekosistemimize ivme kazandırmak ve donanımlı diş hekimleri yetiştirmek için kurduğumuz nadide yapılardan birisi olarak çalışıyor” dedi.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.