Diş İmplantının Avantajlarından Faydalanın

Diş İmplantının Avantajlarından Faydalanın

Diş implant uygulaması ile birlikte doğal ve mükemmel bir dış görünümüne sahip olabilirsiniz.

Diğer yöntemlerden farklı olarak diş implantı adaptasyon sağlayacağı için doğal işlerinizden bir farkı olmayacaktır. Üstelik hem işlevsel hem de görünüş bakımından neredeyse doğal dişleriniz gibi rahat bir biçimde kullanılabilecektir. İzmir diş hekimleri tarafından profesyonelce uygulanan diş implant yöntemi ile hem görünüş hem de işlevsellik bakımından gerçek dişlerinizden pek de farklı bulunmayan bu yöntem ile daha konforlu hissedebilirsiniz. 

implant-nedir.jpg

İzmir İmplant

Diş kökleri dişleriniz için oldukça önemlidir. Zira diş kökleri adeta bir ağaç kökü edasıyla çenenize bağlıdır. Dolayısıyla bir dışarısı kaybetmenin söz konusu olursa işinizi kaybettiniz bölgede bulunan kökte de bir boşlukta söz konusu olamaz. Diş implant uygulaması ise bu köklerin tekrar yapılması üzerine gerçekleşir. Kaybolan dişlerinizin yerini gerçeğe en yakın olan bu yöntemle doldurmak istiyorsanız İzmir implant diş işlemi ile gerçekleştirebilirsiniz. 

Lamine Diş İzmir

Lamine diş uygulamasını tamamlanması iki ya da üç seans kadar sürmektedir. Lamine diş İzmir ile birlikte bu iki ya da üç seans bir hafta içinde gerçekleştirilebilir. Eğer bu şekilde söz konusu olan bir tedavi ihtiyacı varsa ya da estetik anlamda bir müdahale durumu söz konusuysa durumunuza göre seanslarda değişim gözlenebilir. 

dental-implant-izmir.jpg

İmplant Diş İzmir

Diğer yöntemlerle kıyaslandığında implant yöntemi ile birlikte yemek yeme alışkanlıklarınızı daha konforlu bir biçimde sürdürebilirsiniz. Zira diğer yöntemlerle takılan dişler üzerinde kayma gibi durumlar söz konusu olur ve rahat çiğneyememe durumuyla karşı karşıya kalabilirsiniz. İmplant diş İzmir uygulaması ile adeta doğal dişlere sahip olacağınız için çiğneme gibi bozukluklar olmaz ve yemek yemek daha rahat bir biçim kazanır. 

İzmir Zirkonyum Kaplama

Zirkonyum kaplamaları uzun yıllar boyunca kullanmanız mümkün olabilir. Fakat bunun için kontrollerinin düzenli bir şekilde devam etmesi gerekmektedir. Buna rağmen Zirkonyum kaplamalar için ne kadar kullanılacağına dair net bir şey söylemek mümkün değildir. Zira dişlerin canlı dokular olduğunu unutmamak gerekir. Bundan dolayı dişlerde zamanla değişiklikler gözlenmektedir. Zirkonyum kaplamalar ise dişlerde gözlenen değişiklikler gibi değişiklik göstermez. Fakat İzmir zirkonyum kaplama ile işlemi tamamladıktan sonra kontrollerinize belirli aralıklarla özen gösterirseniz uzun süreli işlevsel kullanımı mümkün olabilir. 

İzmir Lamine Diş

Görüntüsünden hoşnut olunmayan dişler üzerinde bir takım değişim işlemleri uygulanması için dişlerin bir kopyası alınabilir ve böylece hiçbir cerrahi müdahaleye gerek kalmadan İzmir lamine diş işlem ile birlikte yapılacak değişim dijital ortamda tasarlanabilir. Aynı zamanda yapılacak olan bu tasarım değişikliğine dair hasta bilgilendirilir.

İmplant Fiyatları

Dişe uygulanacak olan implant yöntemi ile birlikte konuşmalarınız da daha akıcı bir biçim kazanabilir. Özellikle diğer tedavi yöntemlerine nazaran implant yöntemi ile birlikte konuşmanızın daha akıcı olması işten bile değildir. Zira protez yöntemi ile birlikte uygulanan tedavi seçeneğinde protez dişlerin ağız içindeki istenmeyen hareketi telaffuzu bozabilir. Bütçenize uygun implant fiyatlarından yararlanarak implant yönteminin sağladığı diğer avantajlardan da yararlanabilirsiniz.

Türkiye Diş İmplant

Diğer protez tedavi yöntemlerine nazaran Türkiye diş implant uygulamaları hastalar için şu bakımdan daha avantajlı bir seçenektir. İmplant yöntemi ile birlikte dişleriniz daha doğal bir görünüme sahip olacaktır. Bu dişlerinizin işlevselliği için de geçerlidir. Yani implant yöntemi ile birlikte gerçek işlerinizden ayrılması mümkün olmayan dişlere sahip olabilirsiniz. Aynı zamanda estetik bakımından da implant yöntemi protez dişlerle kıyaslandığında doğal ve gerçekçi görünümü ile ve ağzımızın içinde sağladığı uyumla daha iyi bir yöntemdir. Hem estetik hem de işlevsellik açısından imkan yöntemi tercih edebilirsiniz. 

porselen-kaplama-nedir1.jpeg

Zirkonyum Diş İzmir

Zirkonyum kaplama ile birlikte kaplamanın hem pürüzsüz hem de kaygan yapısı ele alındığında kaplamalarda herhangi bir renk değişimi gözlenmektedir. Yani kahve ve sigara gibi dişlerde sararma yapan durumlar Zirkonyum kaplama da geçerli değildir. Zirkonyum diş İzmir uygulaması ile tat değişikliği ya da koku meydana gelmesi gibi bir durum da söz konusu değildir. Zira Zirkonyum kaplamalar metal içeriğe sahip değildir. Üstelik bakımı da normal dişlerde gözlendiği gibi fırçalama şeklinde sürdürülebilir. Fakat 6 ayda bir diş hekimi kontrolü ne gitmek Zirkonyum kaplama yaptıran hastalar için faydalıdır. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.