Discord oyun mağazası kullanıma sunuldu

Discord oyun mağazası kullanıma sunuldu

Sesli, görüntülü ve yazılı şekilde sohbet imkanı sunan Discord, görünüşe göre bir mesajlaşma yazılımından fazlası olma yolunda ilerliyor. Bugün kullanıma sunulan Discord oyun mağazası, gelecek planların habercisi.

Ağustos ayında, kısıtlı sayıda beta kullanıcıları için test amaçlı kullanıma açılmış olan Discord oyun mağazası, sonunda tüm kullanıcılar için kullanıma sunuldu. Oyunları tek tek satın alabileceğiniz gibi, Discord’un aylık, tam sürüm Nitro paketinden almanız dahilinde, üyeliğiniz devam ettiği sürece 60’dan fazla oyunu ücretsiz oynayabiliyorsunuz.

Ödeme yöntemi olarak direkt olarak kredi kartı veya PayPal kullanarak ödemelerinizi gerçekleştirebiliyorsunuz. Şimdilik, toplamda 60 oyun bulunan mağaza, zaman geçtikçe büyümeye devam edecek.

Discord tarafından yapılan açıklamada, sayıya odaklı değil kaliteye odaklı oldukları özellikle belirtilmiş durumda. Discord, diğer oyun mağazalarının bulunduğu seviyeden çok uzak olsa da, yeni çıkacak olan bazı oyunlarda “ilk olarak Discord’da” özelliği ile kullanıcıları kendine çekmeye çalışacak.

Mağazadan satın almış olduğunuz oyunların kayıtları, diğer oyun mağazalarında olduğu gibi bulut sistemi üzerinde saklanacak. Mağazanın kullanıcılara açıldığı güncellemede birkaç yenilik daha mevcut. Bu yenilikler arasında art arda alınan mesajlar için bildirim alma sıklığı, oyun içi arayüzde mesajların gösterilmesini eklemek gibi özellikler mevcut

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.