DİSK Emekli-Sen’den Başkan Atila’ya teşekkür plaketi

DİSK Emekli-Sen’den Başkan Atila’ya teşekkür plaketi

Disk Emekli-Sen Bornova Şubesi’nce düzenlenen Geleneksel Emek ve Dayanışma Kahvaltısı Çamdibi Şehit Er Adem Bilaloğlu Tesisleri İZBAŞ Düğün Salonu’nda gerçekleşti.

İzmir Milletvekilleri Kamil Okyay Sındır, Kani Beko ile Antalya Milletvekili Cavit Arı’nın da katıldığı etkinlikte DİSK Emekli-Sen Bornova Şube Başkanı Yunus Taş ve yönetim kurulu üyesi Nevin Öğütçen  Bornova Belediye Başkanı Olgun Atila’ya teşekkür plaketi sundu.

_tlg8471.jpg

Bornova Belediye Başkanı Olgun Atila, DİSK Emekli-Sen tarafından düzenlenen Geleneksel Emek ve Dayanışma Kahvaltısı’na katıldı. İzmir Milletvekilleri Kamil Okyay Sındır ve  Kani Beko ile Antalya Milletvekili Cavit Arı’nın da katıldığı etkinlikte Disk Emekli-Sen Bornova Şube Başkanı Yunus Taş ve yönetim kurulu üyelerinden emekli öğretmen Nevin Öğütçen Başkan Atila’ya katkılarından dolayı plaket vererek teşekkür etti. 

_tlg8523.jpg

İzmir Cumhuriyet’in kalesi

Bornova Belediye Başkanı Olgun Atila, İzmir’in Cumhuriyet’in kalesi olduğunu ifade ederek, “Bizler Türkiye’nin her yerinin İzmir gibi, Bornova gibi olması, sosyal demaokrat belediyecilik anlayışını benimsemesi için mücadele etmeliyiz. Bu verilecek mücadelenin en ön saflarında da biz Bornovalılar yer alacağız. Çünkü bizler Atatürk’ün çocuklarıyız. Çünkü İzmir Atatürk’ün ilkelerine ve devrimlerine sıkı sıkıya bağlı, Cumhuriyet’in kalesi olan bir kent. Bizim burada vermiş olduğumuz mücadele 81 vilayet için örnek olmalı” dedi. 

Bornova Belediyesi’nin yaptığı çalışmalardan da söz eden Başkan Atila, eğitime verdikleri önemin de altını çizdi. Ülkenin çektiği en büyük sıkıntılardan birinin  eğitim sıkıntısı olduğunu belirten Atila, “Bu konuda bizim kentimizin gösterdiği başarı artarak devam etmeli ve herkese örek olmalı. Bizler yani bugünün yöneticeleri eğitim için, yaşanan sorunları çözmek için  çalışıyoruz. Çocuklarımıza iyi eğitim vererek yarınlarımıza yatırım yapıyoruz” diye konuştu.

 

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.