Disney’den yeni yayın hizmet Disney+

Disney’den yeni yayın hizmet Disney+

Disney‘in yeni bir yayın hizmeti oluşturacağı noktasında bazı bilgiler, son zamanlarda ortalıkta dolanıyordu.

İsmiyle alakalı pek çok fikir ve iddia üretilmiş olsa da, Disney konuyla alakalı olarak resmi Twitter hesaplarından bugün açıklama yaptı.  Bu açıklama sonrası yeni yayın hizmetleri Disney+ için yeni dizi haberleri de ortaya çıktı.

Disney+ 2019 yılında aktif olacak!

Disney’in kendi yayın hizmeti üzerinde çalıştığını biliyorduk. Medya ve internette dolaşan bazı bilgiler de bu servisin ‘Disney Play‘ olarak adlandırılacağını aktarıyordu. Bu isim iddialarından sonra ise, artık ismini resmi kanallardan yapılan açıklama ile öğrenmiş olduk. Disney attığı tweet içinde “Walt Disney Company’nin doğrudan yayın hizmeti Disney+ olarak adlandırılacak ve 2019 yılında Amerika’da yayına başlayacak” şeklinde bir açıklama yaptı.

Disney+ 2019 yılında, yani biraz geç başlayacak gibi gözüküyor. Ancak Disney’in şu an halihazırda Netflix ile bir sözleşmesi olduğunu ve bu sözleşmenin 2019 yılında sona ereceğini düşündüğümüzde, bu adım gayet mantıklı gözüküyor. Ayrıca ilerleyen dönemlerde yayınlanması planlanan iki dizi için de bazı haberler düştü.
Diego Luna’nın canlandırdığı Cassion Andor karakteriyle, bir Star Wars dizisi gerçekleştirilecek. Bu dizinin ismi henüz belirli değil. Ayrıca Tom Hiddleston’un canlandırdığı Loki ile birlikte, Loki odaklı bir Marvel evreni dizisi de yayınlanacak.
 

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.