Diva, canlı yayına bağlandı

Diva, canlı yayına bağlandı

Serap Paköz’ün sunduğu “Gerçeğin Peşinde” programında bilgisayar başında ölü bulunan Hakan Ekinci’nin ölümü konusu tartışılırken, programın çok sıkı takipçisi Diva Bülent Ersoy canlı yayına bağlandı ve konu ile ilgili dikkat çekici yorumlar yaptı.

Programın ilerleyen saatlerinde Serap Paköz; “Değerli bir sanatçımız programımızı baştan beri takip ediyor. Bülent Ersoy, telefonda” sözleriyle Diva’yı canlı yayına aldı.
 
Merhabalar, hayırlı yayınlar diliyorum sözleriyle canlı yayına katılan Bülent Ersoy; “Dayanamadım; çünkü hayatta her şeye açığımdır fakat bir anneye bu kadar ağıza alınmayacak sözler ve yaklaşımlarda bulunan bir evladı ben kabul edemiyorum. Bu yayını izlerken Allahü Teala’ya bir kez daha şükrettim.  Yarabbi ne iyi bilirsin de bana bir evlat vermedin; çünkü o evlat bana bu şekilde davransaydı, ben o evladı silerdim hayatımdan. Yazıklar olsun, yazıklar olsun o anne o çocuğu farzı misal öldürülmüş dahi olsa, bir anneye 85 milyonun önünde o şekilde hitap eden evlat olmaz olsun” diyerek, oğlu Hakan’ın ölümü ile ilgili annesi Habibe Hanım’dan dahi şüphelendiğini söyleyen Mehmet’i eleştirdi.
 
Ersoy, Paköz’e övgüler yağdırdı
 

Bülent Ersoy; “Size de Allah sabır vermiş, Peygamber sabrı vermiş. Ben şu programın moderatörü olsaydım inanınız  sizin gibi sabırlı olamazdım.  Allahü Teala'nın 99 isminden biridir Esmaül Hüsna, Allah size o sabrı bahsetmiş. Ne mutlu size..” diyerek, Paköz’e övgüler yağdırdı.
 
Diva’dan olayla ilgili dikkat çekici yorumlar
 

Ersoy; “Birçok şey var gizli kalmış. Allah rahmet eylesin o Melaike, Hak Teala’nın huzuruna gitmeden önce muhakkak bazı konuşmalar olmuş. O boyalı saçlı çocuk Ferdi Beyefendi ile.. Demiş ki o beyefendiye, senin kolunun altında huzur buluyorum. İki erkek bunlar, Ferdi ben senin yanında huzur buluyorum ve annenden utanıyorum demiş. Annesinin nesinden utanıyor? Kendinden utanıyor, herkesin yüzüne bakmaktan utanıyor” dedi.
 
Araya giren Serap Paköz; “Bülent Hanım, burada her şeyi açık açık konuşamıyoruz taktir edersiniz ki.. Aslında Taner Hoca, bu konulara girdi çok da bilimsel bir şekilde açıkladı.” dedi.
 
Bülent Ersoy; “Bu reality, hayatın içerisinde gerçek yaşanılan şeyler"
 

tabi girecek; çünkü bilgi sahibi ve olması gerekeni söylüyor. Tabi tam adlı adınca söyleyemiyor olabilir. Yayınlarda bazı gizli tutulması gereken konular var; ama herkes çok iyi biliyor ki bu çocuğun bir kere cinsel tercihi araştırılacak ne olursa olsun”
 
Ersoy’un yorumları üzerine Hakan’ın ailesine dönen Serap Paköz; “Gülizar, Mehmet herhalde Bülent Hanım’ın ne demek istediğini anladınız.  Bu konuda saklı, gizli konuşmadığımız bir şey var mı?” diye sordu. Aile; “Bu konu ile ilgili saklı kalan yada konuşulmayan bir şey olmadığını” söyledi.
 
Diva Bülent Ersoy; “Ben programı A’dan Z’ye son derece layıkı veçhile gücüm nispetinde izlemeye çalışıyorum. Bir şeyi atlamamak adına.. Şimdi burada Hakan, her ne hikmetse; ama ben görüyorum ki bu evladımız başka birilerine karşı örneğin o boyalı saçlı beyefendiye karşı gayet güzel hizmet verebiliyor.”
 
Serap Paköz; “Fırında çalıştırmıyorlar; ama orada bakkal çırağı gibi çalışıyor”
 
Bülent Ersoy; “Yani burada kendisi için ayağına çorabını giyemeyecek kadar güçsüz bir erkek çocuğu, gidip başka bir erkek için hizmet verebiliyor” dedi.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.