Diyarbakır'da emniyete bombalı saldırı

Diyarbakır'da emniyete bombalı saldırı

Diyarbakır'ın Bağlar ilçesinde Terörle Mücadele ve Çevik Kuvvet Şube Müdürlüğü'nün içerisinde bulunduğu emniyet binasına bombalı saldırı yapıldı.

Diyarbakır'ın Bağlar ilçesinde Terörle Mücadele ve Çevik Kuvvet Şube Müdürlüğü'nün içerisinde bulunduğu emniyet binasına bombalı saldırı yapıldı. Patlamanın ardından bölgede çatışma çıktı. İlk belirlemelere göre 30'dan fazla yaralı var. Bir kişi de hayatını kaybetti

Son Dakika: Diyarbakır patlama! Diyarbakır'ın Bağlar ilçesinde Terörle Mücadele ve Çevik Kuvvet Şube Müdürlüğü'nün içerisinde bulunduğu emniyet binasına, bombalı saldırı yapıldı. Bölgeye çok sayıda ambulans sevk edildi.

Bölgedeki gazeteciler, patlamanın çok şiddetli olduğunu, görgü tanıklarının bazı ev ve binaların yıkıldığını söylediğini belirtti.

İLK BELİRLEMELERE GÖRE 30'DAN FAZLA YARALI VAR

İlk belirlemelere göre 30'dan fazla yaralı var. Bir kişi de hayatını kaybetti

SALDIRININ ARDINDAN ÇATIŞMA ÇIKTI

Olay, 08.00 sıralarında merkez Bağlar ilçesi Emek Caddesi üzerinde bulunan ve içerisinde Terörle Mücadele ile Çevik Kuvvet Şube Müdürlüğü'nün olduğu Eski Emniyet Müdürlüğü'nde meydana geldi. Emniyet binasına bombalı saldırı yapılırken, saldırının ardından çatışma çıktı.

BOMBA YÜKLÜ ARAÇ İHTİMALİ

Saldırının bomba yüklü araçla yapıldığı tahmin ediliyor.

İŞTE OLAY YERİNDEN İLK FOTOĞRAFLAR

as.jpg

asd.jpg

asdfg.jpg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.