Diyarbakır’dan Türkiye’ye ‘Bi Anda’ Dediler!

Diyarbakır’dan Türkiye’ye ‘Bi Anda’ Dediler!

Diyarbakırlı iki genç ilk profesyonel müzik çalışmaları ‘Bi Anda’ ile müzik sektörüne başarılı bir giriş yaptı.

Diyarbakır doğumlu ve halen hayatlarını bu şehirde sürdüren Ferhat Denizhan ve Onur Sefa Çetin (OnSe), sözü ve müziği kendilerine ait ‘Bi Anda’ isimli ilk tekli çalışmalarını 2645 Records – Abdullah Özdoğan etiketiyle yayınladı.
Sözü ve müziği ikiliye ait olan şarkının müziği, ünlü müzik adamı Volkan Sönmez’e ait. Şarkının klibi ise Yönetmen Özgür Kurt tarafından gerçekleştirildi. Şarkının tüm kayıtları ise Studio MEK 2645’te yapıldı.
 
Ferhat DENİZHAN

1993 yılında Diyarbakır’da doğdu. Öğrenci. Aktif olarak müzikle ilgileniyor . Müzik kariyeri çok küçük Yaşlarda Futbolla birlikte sürdürmeye devam etti , yaşadığı Sakatlıklardan ötürü futbolu bırakıp müzik hayatına atılmaya karar verdi. İlk profesyonel adımını atmak istemiş ve 2645 Records ile anlaşarak “Bi Anda” adlı bestesiyle profesyonel müzik hayatına adım atmıştır.
 
OnSe (Onur Sefa ÇETİN)

1995 yılında Diyarbakır’da doğdu. Kamu çalışanı ve çok küçük yaşlardan beri müzikle ilgileniyor. Müziği hayatının neredeyse tamamına sığdırmak isteyen OnSe çeşitli organizasyonlarda sahne alıp müzik hayatına atılmıştır. Birçok organizasyonda hem düzenleyen tarafta rol alıp hem de sahne alan sanatçı Rap müzik icracısıdır. Kendisine ait birçok beste ve sözleri bulunan sanatçı ilk profesyonel parçası olan “ Bi Anda” adlı şarkıyı “2645 Records” çatısı altında yayınlamıştır. Müziğin yanında birçok iş ile uğraşan sanatçı, müziğe diğer işlerinden daha fazla ağırlık vermekte ve kendisinin deyimi ile “ Müzik ruhun tamamıdır, ruh notalardır seslerdir “ felsefesiyle hareket ettiğini dile getirmektedir. Rap müziğini tercih etmesinin sebebini de şöyle açıklar ; “ Rap müzikte sınır yoktur istediğiniz şeyden bahsedebilirsiniz derdinizden sıkıntınızdan mutluluğunuzdan kısaca her şeyden ama yeryüzünde buna benzer başka bir müzik tarzı yoktur bu yüzden Rap müzik benim için eşsiz birşeydir.”

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.