Diyet yaparken bunları asla tüketmeyin

Diyet yaparken bunları asla tüketmeyin

Zayıflamaya çalışırken yanlış beslenip kilo almak istemiyorsanız diyet yaparken bu besinleri tüketmeyin

Armut

Armut kabızlık etkisi yaratacağı için bağırsaklarınızın çalışmasını engeller. Armut yerine daha çok su ve lif içeren kavun/karpuz tüketebilirsiniz. Böylelikle vücudunuzdaki toksinler atılır ve cildiniz daha parlak bir görünüm kazanır. 
 

Avokado 

Bir tam avokadonun 227 kalori olduğunu biliyor musunuz? 
 

Diyet sırasında yapılan en büyük yanlışlardan biri de avokado tüketmek. Avokado tam bir yağ deposudur. Dolayısıyla eğer diyet yapıyorsanız; avokado yerine orman meyveleri tüketmek, gereksiz yağ alımınızı engellemekle beraber aldığınız kalorileri de daha hızlı yakmanızı sağlayacak.
 

Muz

Bilinenin aksine diyet yaparken muz en çok kaçınılması gereken meyvedir. Enerji verdiği doğru fakat hücrelerin hareket etmesini engelliyor ve bu da kilo aldırıyor. Dolayısıyla muz yerine greyfurt tüketirseniz daha hızlı kalori yakabilirsiniz.
 

Kayısı 

Kayısı çok fazla tüketildiğinde mideye rahatsızlık verebilir fakat aslında esas tehlikesi çekirdeğindedir. Bazı uzmanlara göre acı kayısı çekirdeğinin pek çok faydası olsa da fazla tüketildiğinde baş dönmesi, mide bulantısı ve baygınlık hissi yaratabilir. Kayısı yerine çilek tüketebilirsiniz. Çilek içerdiği C viamini, su ve az miktarda şeker ile selülitlerinizle baş etmenize de yardımcı olacaktır.
 

Üzüm 

Üzüm çok fazla şeker içerir ve vücuttan atılması zordur. Dolayısıyla üzüm yerine hiçbir zararlı besin içermeyen yeşil elma tüketmeniz kilo vermenizi hızlandırmanın yanı sıra selülitlerle baş etmenize de yardımcı olur.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.