Dj Ahmet Sevban' dan Yeni Albüm " Into the wild "

Dj Ahmet Sevban' dan Yeni Albüm " Into the wild "

7’den 70’e herkesin yeni gözdesi olmaya aday olan Dj Ahmet Sevban yeni çalışması hakkında kısa kısa bilgiler sunmaya başladı.

7’den 70’e herkesin yeni gözdesi olmaya aday olan Dj Ahmet Sevban yeni çalışması hakkında kısa kısa bilgiler sunmaya başladı. Bundan önceki çalışmaları ile ciddi bir hayran kitlesi oluşturmayı başaran ve müzikleri ciddi clubler de dahil olmak üzere hemen her gün kulaklarımıza ulaşmayı başaran Dj Ahmet Sevban, aynı zamanda yeni çalışmaları ile de hayranlarının kalplerini kazanmaya devam etmek istediğini açıkladı. Yapılan kısa röportajda; şu an için piyasada yeni yeni canlanan bir müzik türü ile ilgilendiğini ve bu türün de çok sayıda müziksever tarafından hayranlık ve beğeni ile karşılandığını dile getiren Dj Ahmet, yeni çalışması hakkında da kısaca şu şekilde değindi;

Son albüm çalışmam “Into the wild” ile sadece gençlere değil yaşadığımız zaman diliminin Yetişkinlerine de hitap etmeye çalıştım. Beğenilmesi durumunda farklı müzik türlerine olan ilginin boyutunu da belirlemiş olacağız. Benzer şekilde yapılan çok sayıda çalışmanın olmayışı ve bu tür çalışmaların daha farklı bir yapıcılık oluşturacağı konusunda düşüncelerim mevcut. Bunun yanı sıra geri bildirimlere göre tarzımı bu yönde devam etmek düşüncesindeyim. Bugün yoğun olarak sunulan Türk pop ve alternatif müzik türlerinden de ciddi teklifler alıyorum. Özellikle yapımcılar; popüler tarz üzerinde yoğunlaşmamı istiyorlar. Ancak ben kendi tarzımı yaratmak istiyorum. Bu konuda da gereken ne ise onu yapıyorum. Özellikle DJ’lik sektöründe bu konuda ciddi çalışmalar yok. Yani herkes klasik popüler tarzlar üzerinden Dj’lik yapmak sureti ile ilerlemeye çalışıyor. Ben ise daha özgün ve daha farklı çalışmalar ile kitlelere müzik ile neler yapılabileceğini göstermek istiyorum. Bu konuda elimden gelenin en iyisini yapmak için özel derslerin yanı sıra, ciddi eğitimleri de aldığımı belirtmek isterim. Her geçen gün daha fazla bilgi ve ekstralar ile çalışmalarımı şekillendiriyor ve dolayısı ile de farklı müzik türlerinin ortaya çıkmasını sağlayabiliyorum. 

Dj Ahmet Sevban’a en çok sevdiğiniz müzik türü ve daha çok hangi şehirlerde çalışmak istediğini sorduğumuzda şu şekilde cevap verdi;

Aslına bakıldığında en çok sevdiğim müzik türü kendi oluşturduğum türdür diyebilirim. Bilindiği üzere Dj’lik aşamasında çok sayıda farklı müzikleri bir araya getirmek sureti ile müzik severlere özellikle de club severlere önemli soundlar sunabiliyorum. Durum bu şekilde olunca da genel bir bakış açısı ile hemen her tür müzik ile ilgilenmem gerekiyor. Dolayısı ile de ortaya kendi müzik türümü çıkarıyorum. Ve en çok sevdiğim müzik türü sorusuna da haliyle kendi müzik türüm cevabını vermek istiyorum. 

En çok çalışmak istediğim şehirler konusunda aslında ciddi bir seçim yapmadım. Elbette ki; modern ve kalabalık şehirler benim için daha cazip. Sonuçta müziğimi ve çalışmalarımı daha fazla kişiye sunma şansım bu şekilde artıyor. Bu yorumdan çıkan sonuç ise önceliğim her zaman için İstanbul sahneleri olacaktır. Ancak farklı bir seçim yapmam gerekir ise ki hayatın bizlere neler getireceği konusunda kesin bir fikrimiz olmadığı da göz önünde bulundurursak; İzmir bir sonraki seçimim olacaktır. Çünkü İzmir’in insanlarının ne denli sıcakkanlı ve benim türümde müzik yapanlara olan beğenisi olduğu bilinmektedir. Gece hayatı benim için önemli. Sonuçta işimin bir parçası olduğu için kaliteli ve elit mekanlara sahip şehirlerde çalışmak zorundayım. Bunun yanı sıra; yaz dönemlerinde ise tercihim tabiî ki sahil şeridi olacaktır. Hem tatil yaparak yılın yorgunluğunu üzerimden atmak hem de sevenlerimden ayrılmamak üzere daha kaliteli çalışmaları ortaya koymak için bu şekilde bir yaklaşıma sahip olduğum söylenebilir.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.