DMS Teknoloji Kot sektörü J dikiş otomasyonu ilgi gördü

DMS Teknoloji Kot sektörü J dikiş otomasyonu ilgi gördü

FASHION PRIME Tekstil, Hazır Giyim Tedarikçileri ve Teknolojileri Fuarı, 12-15 Ekim 2022 tarihlerinde fuarizmir’de gerçekleşti.

MEDİNE BAYKAŞ/ MEDYA EGE- Moda ve hazır giyim sektörünün tedarikçilerinin buluştuğu FASHION PRIME Tekstil, Hazır Giyim Tedarikçileri ve Teknolojileri Fuarında, DMS Teknoloji Makina San ve Tic. Ltd. Şti’ni ziyaret ettik.

03.jpg

DMS Teknoloji uzun yıllardır sektörün içinde olduklarını mevcut otomat sistemlerindeki hem kullanım hem de teknik alandaki eksiklikleri görüp çözüm getirdiklerini aktardı. Tutkusu sektöre yenilik katmak olan iki kardeş tarafından 2010 yılında küçük bir dükkanda ilk adımını atan firma, günümüzde ise uluslararası arenaya açılmış, üretime ve ihracata tam hız devam etmekte. Pazara yüksek kaliteli ürünler sunan firma İzmir bölgesindeki üretici ve tedarikçi firmalarla tanışmak için ekibiyle beraber fuarın son gününe
kadar stand alanında ziyaretçilerini ağırladı.

1-001.jpg

Stantlarındaki makine parkuru ve otomasyon parkuruna yeni ekledikleri J dikiş otomasyonunu ziyaretçilerine tanıtan firma, ekibindeki ustaları fuar alanında direk müşterileri ile görüştürüyor. Ustalarının bilgi ve tecrübelerini otomasyona aktardığını ileten firma yetkilileri, güler yüzlü ekibi ve sergilediği otomasyon makineleri ile fuar alanında hazır bulundu. Genel Müdür Yardımcısı Merve Nur Özcan fuarın verimli olduğunu ve karşılaştıkları yoğun ilgiden oldukça memnun olduklarını dile getirdi.

Konfeksiyon sektörüne otomasyon makinaları üreten firma; özellikle fleto otomatları, pile pens otomatları, overlok makinaları ve diğer otomasyon çözümleri ile İstanbul’da üretimine devam ediyor.

Genel Müdür Yardımcısı Merve Nur Özcan, firmalarının yapmış olduğu çalışmalar hakkında şu bilgileri aktardı; “Tekstil sektöründe ki tüketim çılgınlığı üreticilerimizi otomasyon çözümlerine yönlendirmiştir. Sektörde kalifiye eleman sıkıntısı olduğundan, bu otomasyon ile kalifiye elemana gerek kalmadan, zamandan tasarruf ederek, kaliteli ve standart üretim yapılabilmektedir. Üretici artan tüketici taleplerini karşılamak için adeta zamanla yarışmakta, aldığı makineler ile üretimi hızlandırmakta ve
taleplere cevap vermeye çalışmaktadır. Sektörde takım elbise, kot-denim, penye vb hazır giyim sektörüne hizmet sağlayan firmamız; takım elbiselerin fleto, pens, cep, ceket kağağı için ayrı ayrı makinalarla hizmet vermektedir. Kot sektöründe yeni hazırlanan yazılımla arka cep otomatı olan J dikiş otomatı yeni makina parkuruna katılmıştır. Bu otomasyon windows tabanlı olup, her firmanın kendi şekil ve logosunu her tür kumaş üstünde çalışmaya olanak verecek şekilde tasarlanmıştır. Böylelikle J dikiş makinası istenen şekillerde dikiş yapmaya olanak sağlamıştır.”

kot-j-dikis-otomati-makine-gorsel-resim-01.jpg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.