DOF Robotics, MAPIC 2019 fuarına katılacak

DOF Robotics, MAPIC 2019 fuarına katılacak

Dünyanın önde gelen perakende sektörü temsilcileri ve gayrimenkul oyuncularının bir araya geleceği fuarda DOF Robotics, 7’inci eksen olarak kendi etrafında 360 derece dönen Hurricane 360 VR’ı sergileyecek.

Marvel Studios, Universal Studios gibi dünyaca ünlü markalar ile çalışan DOF Robotics, MAPIC 2019’da, tamamı yerli yazılım olan son teknolojiye sahip, CES’ten “Arttırılmış Sanal Gerçeklik” kategorisinde İnovasyon Ödülü ve IAAPA "En İyi Ürün” ödüllerini alan Hurricane 360 VR’ı sektör profesyonelleri ve tüketicisiyle buluşturuyor. Kendi alanında dünya markası olmayı planladıklarını kaydeden DOF Robotics Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Mertcan “Türk teknolojisini uluslararası platformda tüketicisiyle bir araya getirerek önemli bağlantı olanakları sağlayacağız. Hem ülkemiz hem de markamız için çok önemli işbirliği fırsatlarına imza atılacağına inanıyorum. Türkiye’yi böyle küresel organizasyonlarda temsil etmeyi sürdüreceğiz” dedi.

Perakende sektörünün önde gelenleri bir arada

Perakende sektörünün dünyada önde gelen temsilcilerini gayrimenkul sektörü oyuncularıyla buluşturmayı hedefleyen MAPIC, 25’inci kez kapılarını sektör profesyonellerine açmaya hazırlanıyor. Türkiye’den 80’i aşkın firma ve 250 kişilik heyetin yer alacağı fuarda, AVM yatırımcıları, masterfranchiselar, mimarlar, tasarımcılar, eğlence yeri işletmecileri, brokerlar ve tedarikçilerden oluşan 8 bin 600'ün üzerinde katılımcı perakende sektörünü tüm yönleriyle ele alacak.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.