Doğa Koleji, Fen ve Teknoloji Lisesi açacak!

Doğa Koleji, Fen ve Teknoloji Lisesi açacak!

Doğa Koleji Genel Müdürü Ali Rıza Lüle, “İzmir’de beş kampüs Ege Bölgesinde 14 kampüsle hizmet veriyor ve Ege’de 20 okulu hedefliyoruz” diye konuştu.

Doğa Koleji Genel Müdürü Ali Rıza Lüle, İzmir’de Fen ve Teknoloji Lisesi açarak okul sayısını artıracaklarının müjdesini verdi. İzmir Mövenpick Otel’de kahvaltılı sohbet toplantısında basın mensupları ile bir araya gelen Lüle, Doğa Koleji’nin vizyonunu paylaştı. 
 

“Bilgiyi üreten öğrenciler yetiştiriyoruz” 
 

Fen ve Teknoloji Liselerinde bilim insanı ve üretim yapmaya yönelik öğrenci yetiştirmeyi hedeflediklerini vurgulayan Lüle, “Doğa Koleji Fen ve Teknoloji Liselerinden mezun öğrenciler bilgiyi üretecekler. Araştırmacı yenilikçi, ülkemizin geleceğine yön verecek fen ve bilim dallarında donanımlı bireyler olarak kariyer hayatlarına bir adım önde başlayacaklar” Lüle, öğrencilerin bu ayrıcalıklı lise eğitimi ile dünyanın en saygın üniversitelerinden kabul ve burs imkanına sahip olacaklarını önemle vurguladı. 


“Bursumuzu beş kat artırarak 25 milyon TL’ye çıkaracağız”


Bu yıl Fen ve Teknoloji Liseleri ile 5 milyon TL’lik burs verdiklerini belirten Lüle, “Önümüzdeki yıl bursumuzu beş kat artırarak 25 milyon liraya çıkaracağız. Bu liselerde akademik potansiyeli yüksek çocukları yetiştirerek ülkemize kazandırmayı hedefliyoruz” dedi. 


Dağa Koleji öğrencilerinin başta bilim ve teknoloji olmak üzere kendi dünyalarını keşfetmesini sağladıklarını söyleyen Lüle, “Bizler mutlu çocuk öğrenir, yetişkin olunca da üretir” anlayışı ile bu eğitimi sürdürmekteyiz. Onların özgüvenlerini artıracak ve yaratıcılıklarını ortaya çıkaracak imkanlar sunuyoruz” açıklamasını yaptı. 
 

Bir dil bir insan
 

Doğa Koleji’nin bir dil bir insan söylemini önemseyerek hayata geçirdiğini belirten Lüle, yabancı dil eğitimini ilkokulda 16 saat, 5. Sınıfta 22 saat, ortaokul ve lisede 16’şar saate çıkararak anaokulundan lise sona kadar özel geliştirilen eğitim modelleri ile ders verilmektedir. Doğa Koleji’nin eğitime bakış açısının birinci ilkesi iletişimdir. İletişim odaklı İngilizce eğitimizle öğrencilerimiz dünyaya entegre oluyor. 
 

Dünyayı yönetenleri içinde Türkiye’de olsun
 

Lüle, dünyayı yönetenler içinde Türkiye’de olmalı diyerek dünyaya entegre olabilmek için İngilizce’nin şart olduğunu belirtti. Öğrencilerimiz giriş sınavında yüzde 97’lik başarı elde ederek kendi içinde rekor kırmıştır. Bu yıl Doğa Koleji öğrencileri yurtdışındaki saygın üniversitelere en fazla öğrenci gönderen okul ünvanı almıştır” diye vurguladı.
 

Sorumluluğumuzun bilincindeyiz
 

Lüle, “Doğa Koleji olarak bir milyar doları bulan marka değerimizle ve bir milyar 50 milyon liraya ulaşan ciromuzla önemli bir katma değer yaratıyoruz. Bu markanın büyüklüğü gereği hem kamuoyuna, velilerimiz ve öğrencilerimize karşı sorumluluk bilinci ile harekete ediyoruz. Özellikle öğrencilerin servisle ulaşımı önemle üzerinde durduğumuz konulardan biridir. Güvenilir taşımacılıkta günlük raporlama sistemi ile denetimi sağlıyoruz. Servis firmalarımız denetimlerden tam not almıştır” şeklinde konuştu.

Spor, sanat ve sosyal alanda da başarılı öğrenciler yetiştiriyoruz
 

Akademik başarılarının yanı sıra sanat ve spordaki başarıları ile de öne çıktıklarını ifade eden Lüle, Doğa Koleji öğrencileri ulusal ve uluslararası alanda önemli ödüller kazanıyor. Bu yıl basketbolda 7. Dünya şampiyonluğunun ülkemize kazandırdık. Karadağ’da düzenlenen Avrupa Satranç Şampiyonası’ndan bir şampiyonluk ve farklı derecelerle döndük” açıklamasını yaptı. 
 

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.