Doğa Tutkunlarına Feng Shui Tüyoları

Doğa Tutkunlarına Feng Shui Tüyoları

Outdoor spor ya da kamp yaparken doğaya uyum şart

Türkiye’nin dört bir yanında verdiği seminerlerle ve tüm koltukları doldurduğu konferans salonlarıyla adını duyuran ünlü doğa bilimci ve Feng Shui uzmanı Ceren SAKİN, 2018 yılı Şubat ayı itibariyle AVFEST Dergisi’nde yazmaya başlıyor. Ünlü Feng Shui uzmanı yazılarında doğa tutkunlarına, avcılara, balıkçılara ve outdoor sporculara önemli tüyolar verecek.

Outdoor spor ya da kamp yaparken doğaya uyum şart

Doğanın her derde deva olduğunun ve özellikle doğada zaman geçirenlerin mutlak uyum içerisinde olmaları gerektiğini söyleyen Ceren Sakin, klasiklerden uzaklaşmanın ve doğayı her yönüyle kullanmanın zamanının geldiğini ifade ediyor ve doğada bulunan velinimetlerden sonuna kadar faydalanmanın tüyolarını vereceğini belirtiyor.

Özellikle avcı bir toplumdan gelen Türklerin geçmiş dönemde doğayı her yönüyle değerlendirdiğini ve bu sayede doğru avlanma stratejilerini oluşturduklarına dikkat çeken Sakin, doğa ile iletişim ve doğru planlama ile başarının katlanarak büyüyeceğinin de altını çiziyor.

Feng Shui uzmanı yanı sıra okurlarıyla, doğadan hayata uyarlanabilecek ve bu sayede yaşam dengesindeki enerjinin en üst seviyeye ulaşmasını sağlayacak türden birikimlerini de paylaşacak.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.