Doğadan sanata çağdaş esintiler

Doğadan sanata çağdaş esintiler

Baharın tüm enerjisini kumaşlara yansıtan Giovane Gentile’nin yeni koleksiyonunda cesur yeni dünya çizgisi

2020 İlkbahar-Yaz Koleksiyonu mottosu “Sanattan Modaya İlham”

Dünyada 30, ülkemizde 130 farklı satış noktasında hizmet veren erkek giyim markası Giovane Gentile,  yeni sezona “Sanattan Modaya İlham” mottosuyla giriyor.  Giovane Gentile’nin 2020 İlkbahar-Yaz Koleksiyonu erkeklere günlük hayatlarında ve iş yaşamlarında kullanabileceği birbirinden şık seçenekler sunarken, soyut ya da tropikal desenler, doğal renkler, dijital baskılar, teknolojik kumaşlarla sanata ve doğaya atıfta bulunuyor.

Giovane Gentile, ilkbaharın ve yaz mevsiminin sıcak esintilerini hissettiğimiz bu günlerde sentetik unsurlardan tamamen uzak, doğal, cesur ve sıra dışı çizgileri erkek modasıyla buluşturuyor. “Sanattan Modaya İlham” mottosuyla 2020 İlkbahar-yaz koleksiyonunu oluşturan Giovane Gentile, yeni kreasyonlarındaki desenler, renkler, kalıplar, kumaşlarla sanata ve doğaya atıfta bulunuyor.

Cesur yeni dünyadan organik yaşam tarzına mükemmel geçiş 

Giovane Gentile’nin 2020 İlkbahar-Yaz Koleksiyonu, geleneksel mirasımız olan kumaşları yeni teknoloji ve fonksiyonel performansın bileşimine taşıyor. Soyut desenler, doğal renkler, dijital baskılar ve teknolojik kumaşların yer aldığı koleksiyon; aynı zamanda organik, koton, linen ve tencel kumaşları mükemmel tasarımlarla bir araya getirerek rahat ve şık olmak isteyen erkeklerin tercihi oluyor. Koleksiyon; ceket, takım elbise ve pantolonlardaki malzeme ve dikim teknikleriyle çarpıcı bir etki yaratırken tüm ana ve yardımcı renklerin geniş skalasını kıyafetlere yansıtıyor. 

Tropikal derinlik cazibe merkezinde

Giovane Gentile’nin tropikal serisi, puslu rüya benzeri motiflerin ve ombre renkli yıkamaların ön plana çıktığı bir temayla sunuluyor. Kontrastlı motiflerin yepyeni bir nitelik kazandığı bu tropikal tema,  güneşli günler ve uzun yaz geceleriyle dolu bir yaşam tarzından ilham alıyor. Hawaiian baskılar,  yumuşak aklanmış ayrıntılarla klasik bir görünüm kazanırken doğanın tüm renkleri gömlek, ceket ve pantolonlarda yeniden hayat buluyor. 

“Ürünümüz bizim imzamızdır” felsefesini üretimden yönetime tüm birimlerinde uygulayan ve sürdürülebilir kaynaklardan elde ettiği kaliteli tekstil ürünleri ile daima geleceğe bakan Giovane Gentile;  yeni koleksiyonuyla modanın aynı zamanda bir sanat biçimi olduğunu kanıtlıyor. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.