Doğal Krem Atölyesi'ne Büyük İlgi

Doğal Krem Atölyesi'ne Büyük İlgi

Sağlıklı bir yaşam için doğal ürünlere yönelen tüketiciler son dönemde en çok kozmetik sektöründe organik ürünlere büyük ilgi gösteriyor.

Tüm dünyada olduğu gibi ülkemizde de organik kozmetik ürün yelpazesi her geçen gün genişlerken sektörde Türkiye’nin önemli isimlerinden Laber Organik Kozmetik, workshoplar ile tüketicileri organik ürünlerle tanıştırıyor. İzmir’de düzenlenen İva Natura Krem Atölyesi Türkiye’nin dört bir yanından gelen katılımcıları ağırladı. Anadolu’nun dört bir yanından toplanan özel bitkilerle  organik kozmetik ürünleri üreten Laber Organik Kozmetik İva Natura markası çatısı altında düzenlenen krem atölyesine ilgi büyük oldu. 

Kendi Kremini Kendin Yap 

Laber Organik Kozmetik Yönetim Kurulu Başkanı ve Kozmetik Üreticileri Derneği Başkanı Levent Kahrıman İzmir’de gerçekleştirilen İva Natura Krem Atölyesi’nde katılımcılara Anadolu bitkilerinin kozmetik sektöründeki değeri hakkında önemli bilgiler verdi. Birçok ülkeye organik kozmetik ürünleri ihraç ettiklerini  söyleyen Levent Kahrıman son yıllarda   sağlıklı yaşamın önemli bir parçası haline gelen organik, doğal, glutensiz ve vegan  kozmetik ürünlerinin ülkemiz ekonomisi içinde büyük fırsat barındırdığını belirtti. Kahrıman halk arasında yüzyıllardır kullanılan endemik türleri ile şifa ve güzellik kaynağı olan bitkiler hakkında da bilgi verdi. Daha sonra doğal krem yapımında kullanılacak malzemeleri tanıtan Kahrıman krem yapım aşamalarını anlattı. Atölye yapım aşamasında katılımcılar hiçbir kimyasal malzeme kullanmadan doğal bitki özleri ve sularından cilt bakım kremleri hazırladı. Lavanta kokusu eşliğinde birbirinden değerli Anadolu bitkilerinin özlerinden kremler yapan katılımcılar bundan böyle kendi kremlerini kendileri yapacaklarını söyledi. Atölyede koruyucusuz, parabensiz ve katkı maddesiz  kremler hazırlayan katılımcılara workshop sonunda İva Natura Akademi tarafından teşekkür belgesi verildi.Organik krem yapmayı öğrenen ekip daha sonra Laber Organik Kozmetik Yönetim Kurulu Başkanı ve Kozmetik Üreticileri Derneği Başkanı Levent Kahrıman ile birlikte hatıra fotoğrafı çektirdi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.