Doğal Yaşam Parkı Gezisi Çiğli'de başlıyor!
Çiğli Belediyesi, kadınlar ve çocuklar için Doğal Yaşam Parkı gezisi düzenliyor. Etkinlik, 28 Ocak Çarşamba günü gerçekleştirilecek.
MEDYA EGE – Çiğli Belediyesi, kadınlar ve çocuklara yönelik Doğal Yaşam Parkı gezisi düzenliyor. Doğayla iç içe, eğitici ve keyifli bir gün geçirmeyi amaçlayan etkinlikte katılımcıların canlıları yakından tanıması hedefleniyor.
Çiğli Belediyesi’nin sosyal medya hesaplarından yapılan açıklamada, geziye tüm kadınlar ve çocuklar davet edilirken etkinliğin 28 Ocak Çarşamba günü saat 11.00’de, belediye binası önünden hareketle gerçekleştirileceği bildirildi.
Açıklamada ayrıca, etkinliğe katılmak isteyenler için 444 35 52 numaralı telefondan (Dahili: 4507-4514) detaylı bilgi ve kayıt işlemlerinin yapılabileceği belirtildi. Belediye yetkilileri, kadınlar ve çocuklar için planlanan bu tür etkinliklerle sosyal ve kültürel paylaşımların artırılmasının amaçlandığını kaydetti.



Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.