Doğanın eşsiz güzelliğinde iftar sofrası

Doğanın eşsiz güzelliğinde iftar sofrası

KAYA İzmir Thermal & Convention, deniz ve doğa manzarası eşliğinde Osmanlı - Türk Mutfağı'ndan oluşan açık büfesiyle iftar sofralarında misafirlerini ağırlamaya devam ediyor.

Turizm sektörünün öncü ismi Kaya Holding’te 27 senedir görev yapan ve Kaya İzmir Thermal&Convention’ın genel müdürü olarak çalışmalarına devam eden İsa Erdem, basın mensuplarını iftar sofrasında ağırlayarak lezzet konusunda ki iddialarının altını çizdi. İsa Erdem, Ramazan sofralarının kültürümüzde ayrı bir yeri vardır. İftar sofrası birlik, beraberlik, dostuk demektir. Bu özel duyguların en güzel şekilde yaşanabilmesi için ekibimizle birlikte hizmetinizdeyiz’’dedi. 

isa-erdem,-nejdet-polat.jpg

Ramazan için birbirinden zengin iftar mönüsü seçenekleri hazırlayan otelde, Türk ve Osmanlı mutfağının özel tatları geleneksel iftariyelikler ile birleştirilerek misafirlere iftar keyfi yaşatılıyor. Ramazan ayına özgü geleneksel tatlardan oluşan zengin açık büfesinde Otel Başaşçısı Nejdet Polat ve ekibinin hazırladığı iftariyeliklerden çorbalara, ara sıcaklardan ana yemeklere kadar Türk - Osmanlı mutfağının seçkin lezzetleri yer alıyor. Ege usulü tarhana çorbası, tereyağlı mercimek çorbası, peynirli su böreği, kıymalı gül böreği, saray usulü incik kebabı, zerdeçallı soğan dolması, piliç islim kebabı, piliç şehzade, saray usulü kuzu sarma, kekikli kuzu tandır, sakızlı muhallebi, fıstıklı güllaç, türk tatlı tabağı ve daha birçok lezzet ile iftarlar Osmanlı fasıl ekibiyle birlikte şölene dönüşüyor.
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.