Doğanın içinde modern bir yaşam yükseliyor

Doğanın içinde modern bir yaşam yükseliyor

İzmir’in en yeni yaşam merkezi haline gelen Ayrancılar’da yükselen Bahçeşehir Royal sanayicinin de kıskacında. Başta İzmir’den olmak üzere çok sayıda sanayicinin gözünü çevirdiği proje teslim için gün sayıyor

Torbalı’da son yıllarda iyiden iyiye gelişen konut sektörünü yaptığı yatırımla daha da ileriye taşıyan Şehru İnşaat’ın Ayrancılar’da hayata geçirdiği Bahçeşehir Royal, projesi yükselmeye devam ediyor. Kısa sürede büyük mesafe kat eden proje özellikle konumu nedeniyle sanayicinin kıskacına girdi. Tekeli ve Pancar OSB’leri ile İzmir sanayisinin gözbebeği olan Yazıbaşı sanayi kuruluşlarına yakınlığı ve gerek kullanılan malzemenin ve işçiliğin kalitesi gerekse de projenin günümüz ihtiyaçlarını tam anlamıyla karşılaması sanayicinin tercihini bu projeden yana kullanmasına neden oluyor.

7ba00b37-245b-4cc0-b51c-38acb6d745ce.jpg

İLGİ HER GEÇEN DÖNEM ARTIYOR

Şehru İnşaat’ın Torbalı’ya kazandırdığı Bahçeşehir Royal farkını hissettirmeye başladı. İzmir’in en kaliteli, en yeni ve en donanımlı projesi olarak ön plana çıkan, yurt içi ve yurt dışından büyük ilgi gören Ayrancılar’daki projenin kaba inşaatında sona gelindi. İnşaat sektöründe 30 yılı aşkın sürerdir aktif bir şekilde hizmet veren ve Türkiye’nin birçok yerinde en modern ve teknolojik binalara imza atan Şehru İnşaat’ın Torbalı’daki bu projesine olan ilginin her geçen dönem artması projenin farkını bir kez daha ortaya koymasına da neden oldu.

befe23b4-23cd-42d1-8b27-5fa6f9d40706.jpg

LOKASYONU TERCİH SEBEBİ

Torbalı’nın İzmir’e en yakın bölgesi Ayrancılar’da, konut fiyat artışının en yüksek olduğu Yeni Pancar Yolu üzerinde inşa edilen Bahçeşehir Royal konum itibariyle bölgede bulunan sanayi kuruluşları, ulaşım ağları, sağlık merkezleri, eğitim kurumları ve AVM gibi yaşamı cazip kılan alanların hemen yanı başında yer alıyor. Bahçeşehir Royal, Pancar OSB’ye 1,5 km, çevre yolu bağlantısına 2 km, İZBAN’a 3 km, devlet okuluna 3 km, Medifema Hastanesi’ne 3 km, havaalanına 12 km, Gaziemir’e 15km, Kuşadası’na 30 km mesafede yer alınca özellikle sanayici ve iş adamlarının tercihine neden oluyor.

6c6e78e6-05f0-4aa3-bddf-d927d723186e.jpg

Açık ve kapalı yüzme havuzları, çocuk havuzu, güneşlenme terasları, süsü havuzları, kamelyalar, açık hava dinlenme alanları, çocuk oyun alanı, basketbol sahası, tenis kortu, fitness center, yoga, pilates, spa, sauna, hamam, bay ve bayan giyinme odaları, duş ve soyunma kabinleri, kafeterya, otopark, 7 gün 24 saat özel güvenlik, kameralı güvenlik sistemi, diyafon sistemi, her binada asansör, merkezi  TV.- uydu sistemi, özel tasarım çelik kapı, portmanto/vestiyer dolabı, klima alt yapısı, konfor cam, ankastre beyaz eşya ( fırın, ocak ve davlumbaz) gibi yaşamı daha huzurlu ve kaliteli hale getirecek daha birçok imkan projede yer almaktadır.

8d893946-4600-419e-bfba-0c0ec2d3ffab.jpg

NEDEN TERCİHİNİZ ŞEHRU İNŞAAT OLMALI?

Sektördeki faaliyetlerine 1984 yılında Şanlıurfa’da başlayan Şehru İnşaat, merkez ofisini 1989 yılında İstanbul’a taşıdı. Bahçelievler, Bakırköy ve Florya’da prestijli projelere imza attı. Türkiye’nin markası olmayı hedefleyen Şehru İnşaat, 2004 yılında İstanbul ile birlikte turizm cenneti Bodrum’da da önemli  projeler hayata geçirmeye başladı. Yalıkavak ve Türkbükü’nde lüks konut, villa ve iş merkezleri yaptı.İnşaat ve malzeme kalitesi kadar çevresel ve sosyal unsurlara da önem veren Şehru İnşaat; açıklık, şeffaflık ve dürüstlük içinde, kendilerini tercih edenlerin sıcak yuvalarına bir an önce yerleşmeleri için projelerini en kısa sürede bitirmeyi taahhüt ediyor. Şehru İnşaat, kalite ve müşteri memnuniyetini ön planda tuttuğu anlayışını, satış öncesi ve sonrası tüm süreçlerde de uyguluyor.

 

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.