Doğanın Kalbine Yolculuk

Doğanın Kalbine Yolculuk

Menderes Belediyesi tarafından gerçekleştirilen doğa yürüyüşleri ile ilçenin doğal güzelliklerine yolculuk gerçekleştiriliyor.

Menderes Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından gerçekleştirilen doğa yürüyüşleri ile ilçenin doğal güzellikleri keşfediliyor. Sonbaharın gelişiyle başlayan etkinlik kapsamında ilk yürüyüş Efemçukuru’na ikinci yürüyüş ise Özdere’ye gerçekleşti. 15 günde bir pazar günleri gerçekleşen yürüyüşlere vatandaşlar da büyük ilgi gösteriyor. Etkinliğe katılacak vatandaşlar için buluşma noktasından yürüyüş alanına ücretsiz servisler de belediye tarafından sağlanıyor. 

Yeşil ve maviye yolculuk

Etkinlikle alakalı konuşan Menderes Belediye Başkanı Bülent Soylu, “ Menderes Belediyesi olarak doğanın kalbine yolculuğumuz devam ediyor. 15 günde bir her pazar ilçemizin farklı bir noktasına yürüyüş gerçekleştiriyoruz. Menderes’in yeşil ve mavi ile olan birlikteliğini hep birlikte keşfediyoruz” dedi.

Herkesi davet etti

Yürüyüşlerin yoğun katılımla düzenlendiğini ifade eden Başkan Soylu, “ Sosyal medya ve resmi internet sitemizden yürüyüşlerle ilgili duyurularımızı gerçekleştiriyoruz. Doğa yürüyüşlerimize sadece Menderesli vatandaşlar mızı değil tüm İzmirli hemşehrilerimizi de davet ediyoruz.  Doğanın kalbine olan yolculuğumuza gelerek Menderes’in eşsiz güzelliklerini birlikte keşfe çıkalım” diye konuştu.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.