Doğanlar’da Dost buluşması yapıldı

Doğanlar’da Dost buluşması yapıldı

Bornova Belediyesi’nin sosyal sorumluluk projelerinden biri olan Dost Market’ten yararlanan aileler Dost Market Buluşmaları ile biraraya gelmeyi sürdürüyor.

Çamdibi ve Altındağ’da yapılan toplantıların ardından Doğanlar Dost Marlet’ten yararlananlar da biraraya geldi. Bornova Belediye Başkanı Olgun Atila’nın da katıldığı toplantı Doğanlar Düğün Salonu’nda yoğun katılımla gerçekleşti.

4 yılda 4 şube ile iyiliğe aracılık eden ve bugün 5 bin 180 ihtiyaçlı aileye hizmet veren Dost Market Projesi’nden yararlanan aileler Dost Market Buluşmaları ile biraraya geliyor. Bornova Belediye Başkanı Olgun Atila, Çamdibi ve Altındağ’dan sonra Doğanlar Dost Market Şubesi’nden yararlanan ailelerle de Doğanlar Düğün Salonu’nda buluştu.

7 mahalleden 1640 ailenin yararlandığı Doğanlar buluşmasına katılan vatandaşlar  istek, öneri ve şikayetlerini de kurulan stantlar aracılığı ile iletme şansı buldu. Yoğun katılımın olduğu buluşmada Doğanlar Dost Market’ten yararlanan vatandaşlardan Özlem Çil, Başkan Atila’ya kendilerine bu imkanı sağladığı için teşekkür etti.

4 sene önce başlayan projenin büyüyerek daha fazla aileye hizmet verdiğine dikkat çeken Başkan Olgun Atila, “15 gün önce Çamdibili hemşehrilerimizle buluştuk. Geçen hafta ise Altındağ’ da vatandaşlarımızla birlikteydik. Bu hafta da burada sizlerle birlikteyiz. Doğanlar Dost Market’ten Doğanlar, Mevlana, Naldöken, Gürpınar, Yunus Emre, Ümit ve Kemalpaşa mahallelerinde oturan ihtiyaç sahibi vatandaşlarımız faydalanıyor. Biz kentimizde hiç bir ayrım yapmadan, dünya görüşü ne olursa olsun herkese eşit hizmet götürmek için çalışıyoruz” dedi.

Toplantıda yaptığı konuşma da ilçenin gelişimi için sadece sosyal yatırımlar değil, fiziki yatırımlara da önem verdiklerini vurgulayan Başkan Atila, “Bu bölgemizde yapılan Doğanlar Stadı mahalle esnafımıza katkı sağlıyor. Özellikle maçların olduğu günler işlerinin iyiye gittiğini görüyoruz. Ayrıca stat sayesinde ulaşımı rahatlatan yeni yollar da yapıldı. Bir de içinde düğün salonu yer alacak olan özellikle çocuk ve kadınların faydalanabileceği Doğanlar Kültür Merkezimizde  3 ay  gibi bir süre içinde tamamlanacak” dedi.

Atila’dan geçmiş olsun ziyareti

Bornova Belediye Başkanı Olgun Atila, 25 senedir yürüyemeyen ve Bornova Belediyesi tarafından Akülü sandalye verilen Mustafa Sevilen’i de ziyaret etti. Doğanlar Mahallesi’nde oturan Nebibe-Mustafa Sevilen çiftinin evlerine giden  Başkan Atila, 68 yaşında ki engelli vatandaşla sohbet ederek isteklerini dinledi.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.