Doğası ve Turistik Bölgeleri ile İzmir’in En Güzel Bölgelerinden Biri; Çeşme

Doğası ve Turistik Bölgeleri ile İzmir’in En Güzel Bölgelerinden Biri; Çeşme

Ege’nin incisi Çeşme; geçmişten bugüne dek koruduğu doğal güzellikleri ve tarihî mirasları ile turistlerin gözde tatil beldesi arasındadır.

Yemyeşil bir doğanın keyfini sürerken yüksek oksijen miktarı ile vücudunuzu dinç tutmak isterseniz rotanızı Çeşme’ye çevirebilirsiniz. İzmir’in batısına uzanan Çeşme’de her dakikayı eğlenceli anılarla buluşturmak için birbirinden keyifli mekânlar bulunur. Bunun yanı sıra Çeşme, köklü bir maziye tanıklık etmek isteyen turistlere de hitap etmeyi başarır. Gözde beldede geçmişin tozlu sayfalarına ev sahipliği yapan tarihî yapılar da bulunur. Söz konusu binalar arasında attığınız her adımda farklı bir kültürün değerli mazisine tanıklık edebilirsiniz. Setur’un avantajlı fırsatları ile hayalini kurduğunuz tatili Çeşme otelleri kategorisinde bulabilirsiniz!

Yaz Tatilini Dolu Dolu Yaşamak İsteyenler; İzmir Çeşme Rotamızı Takip Edin!

Yaz tatili söz konusu olduğunda herkesin beklentisi farklılık gösterebilir. Kimisi için bu dönem deniz, kum ve güneş üçlüsünden meydana gelirken kimisi için de köklü bir tarihe adım atmak anlamına gelebilir. Bu noktada her iki anlayışına da hitap edebilen Çeşme otelleri dikkat çeker. Türkiye’nin herhangi bir noktasından Ege’ye doğru gittikçe buram buram zeytin ağacı kokularını içinize çekmeye başlayabilirsiniz. Bunun yanı sıra seyahatiniz esnasında atacağınız her adımda doğadan etkilenirken geçmişe de bir çırpıda göz atabilirsiniz. Ege’nin incisi İzmir otelleri kategorisinde dikkat çeken Çeşme rotası, bir tatilden beklediğiniz tüm imkânları sunmaya adaydır.

Tatilinizi İzmir Çeşme’de Geçirmeniz İçin 5 Sebep

Yönünüzü batıya çevirdikçe Ege’nin doğasını yansıtan Çeşme’de konfor, samimiyet ve eğlenceye ilişkin tüm beklentileriniz karşılanabilir. Çeşme’nin meşhur Alaçatı sokaklarında mavi ve beyazın huzurunu deneyimlerken yemyeşil doğada ruhunuzu dinlendirebilirsiniz. Geç kalmadan tatilinizi Çeşme’de geçirmeniz için sayısız sebep bulunur. Ancak uzun bir liste oluşturan nedenlerin başlıcaları, rezervasyonunuzu hemen yaptırmanız için vazgeçilmez fırsatlar sunabilir. Söz konusu sebepler şu şekilde sıralanır:

  • Mavi ve yeşilin birleştiği benzersiz bir doğada tatil yapabilirsiniz.
  • Tarihî Çeşme sokaklarında attığınız her adımda köklü bir geçmişe tanıklık edebilirsiniz.
  • Metropolden uzak Ege’nin yüksek oksijen seviyesi ile vücudunuzu dinlendirebilirsiniz.
  • Birbirinden konforlu butik, termal, balayı ve benzeri konsepte sahip otellerde benzersiz bir rahatlığa ulaşabilirsiniz.
  • Çeşme tatilinizden Erythrai Antik Kenti, Çeşme Kalesi, Germiyan Köyü, Eşek Adası ve Çeşme Müzesi gibi önemli turistik rotaları keşfedebilirsiniz.

Tatil rotanızı Çeşme’ye çevirmek için +1 sebebe daha ihtiyaç duyarsanız Setur’un benzersiz tatil fırsatlarına göz atabilirsiniz!

setur-cesme.jpg

İzmir’de Görmeden Geçemeyeceğiniz En Güzel Yerler Nerelerdir?

Tarihi Kemeraltı Çarşısı

İzmir söz konusu olduğunda Tarihi Kemeraltı Çarşısı durağından bahsetmemek olmaz. Alışveriş tutkunlarının vazgeçilmez çarşısı, Konak ve Agora arasında konumlanır. Baştan sona bir nostaljiye ev sahipliği yapan Kemeraltı Çarşısı, giyimden yeme-içme sektörüne dek her çeşit ihtiyaca dokunur.

Kadifekale

İzmir’in antik kalesi olarak bilinen Kadifekale, şehri ziyaret ederken mutlaka görmeniz gereken eşsiz rotalar arasında yerini alır.

St. Polycarp Kilisesi

Yapımı 1625’li yıllara uzanan St. Polycarp Kilisesi, İzmir’in en eski kilise mimarisi olarak bilinir. Önemli bir tarihe ev sahipliği yapan kilise, Kanuni Sultan Süleyman’ın izni ile Fransız Kralı’ndan yardım alınarak yapılmıştır.

Efes Antik Kenti

Dünyanın önde gelen tarihî rotalarından biri olan Efes Antik Kenti sayısız uygarlığa yapmış olduğu ev sahipliği ile bilinir. Yapımı M.Ö. 6000’li yıllara dayanan efsanevi rotanın, Amazon olarak anılan kadın savaşçılar tarafından kurulduğu rivayet edilir.

Size Özel Kampanyalardan Faydalanmak İçin Acele Edin, Setur’a Gelin!

Setur’da hayalinizdeki seyahati gerçeğe dönüştürmek üzere sayısız avantaj bulunur. Söz konusu avantajlar, bir tatilden beklediğiniz tüm gereksinimleri özel fırsatlar ile sunar. Tatil paketleri yerine unutulmaz deneyimler vadeden Setur, benzersiz bir Çeşme gezisi için her detayı sizin yerinize düşünür. Bu noktada size sadece bavul hazırlığınızı yapmak kalır. Setur’un benzersiz avantajları ile düşlediğiniz bir Çeşme tatilini bütçe dostu fırsatlar ile bulabilirsiniz. Bunun yanı sıra Setur’un sunduğu erken rezervasyon avantajları ile tatilinizi kış sezonunda en uygun fırsatlarla planlayabilirsiniz. Böylece yaz geldiğinde tatili düşünmenize gerek kalmaz. Keyifli bir yaz için, Sen Hayalini Kur, Tatilin Adı Setur!

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.