DOGO 2017 İŞTE SÜRDÜRÜLEBİLİRLİK ŞAMPİYONU

DOGO 2017 İŞTE SÜRDÜRÜLEBİLİRLİK ŞAMPİYONU

2017 Sürdürülebilir İş Ödülleri Sosyal Etki KOBİ Ödülünün Sahibi DOGO Oldu.

Türkiye’de sürdürülebilir iş modellerinin gelişmesine ve değişimin ivme kazanmasına katkıda bulunmak amacıyla bu yıl dördüncü kez düzenlenen Sürdürülebilir İş Ödülleri sahiplerini buldu. Fairmont Quasar İstanbul Otel'de 18 Ekim akşamı düzenlenen ödül töreninde, Türkiye’de sürdürülebilir gelecek hedefiyle yeni ekonominin örnek lider kuruluşları arasında yer alan ve diğer kuruluşlara model teşkil eden projeler gerçekleştiren şirketlerin öne çıktığı vurgulandı. 

unnamed-386.jpg
Sosyal Etki kategorisinde DOGO, Tasarımlarımıza +1 Değer Katıyoruz Projesi ile KOBİ ödülüne değer bulundu. Ulusal Down Sendromu Derneği ile ortaklaşa geliştirilen projede down sendromlu bireylerin topluma katkı potansiyellerinin altı çiziliyor. CEO Gökhan Peksari aldıkları ödülü, "Üçüncü yılına giren ‘Tasarımlarımıza Artı 1 Değer Katıyoruz’ isimli projemiz umarız bu ödülle, iş dünyasında özellikle ülke ekonomimizin dinamosu olan, toplam işletmelerin yüzde 99’undan fazlasını oluşturan KOBİ'ler için ortak değerler yaratılabileceği konusunda ilham verici olur." şeklinde değerlendirdi. 


DOGO, 2016 Aralık ayında Türkiye İhracatçılar Meclisi (TİM) ve Ekonomi Bakanlığı’nın ortaklaşa gerçekleştirdiği İhracat Zirvesi 2016'da “İhracatın Gizli Şampiyonları" e-ihracat kategorisinde birincilik ödülünün sahibi olmuş, 2017 Ocak ayında da Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) tarafından yürütülen Türkiye 100 programı kapsamında Türkiye’nin En Hızlı Büyüyen 100 Şirketi arasına girmiş, 2017 Ağıstos ayında Türkiye'nin 75., İzmir’in 3. Tasarım Merkezi olarak tescillenmişti.


2006 yılında kurulan ve dogostore.com ile piyasaya etkili bir şekilde giren DOGO, takipçileriyle Türkiye’de 6, yurtdışında 15 mağazası, cornerlar ve global e-ticaret siteleriyle buluşuyor.  

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.