Doğru tercihin adresi bu yıl da Konak olacak

Doğru tercihin adresi bu yıl da Konak olacak

Konak Belediyesi’nin, üniversite tercihlerini yapacak gençlere yönelik düzenlediği rehberlik ve tercih danışmanlığı günleri bu yıl Güzelyalı Nazım Hikmet Kültür Merkezi’nde gerçekleşecek.

Konak Belediyesi her yıl olduğu gibi bu yıl da üniversite tercihlerini yapacak gençleri yalnız bırakmadı. Yükseköğretim Kurumları Sınavı (YKS) sonuçlarının açıklanmasıyla birlikte tercih heyecanı yaşayan gençlere yol gösteren ve “İzmirli Gençler Üniversiteli Oluyor” mottosu ile gelenekselleşen rehberlik ve tercih danışmanlığı günleri için geri sayım başladı. 02-12 Ağustos tarihleri arasında Güzelyalı Nazım Hikmet Kültür Merkezi’nde gerçekleşecek rehberlik ve tercih danışmanlığı günleri ile üniversiteli adayı gençler tercih uzmanı eğitmenlerin rehberliğinde ücretsiz danışmanlık hizmeti alabilecek.

konak-belediyesinden-universiteli-adayi-gencler-icin-ucretsiz-rehbrlik-ve-tercih-danismanligi-1.png

Uzman rehberlerden ücretsiz danışmanlık

Konak Belediyesi’nin, gençlerin geleceklerine yön verecek okul tercihlerinde doğru seçimi yapabilmeleri için ücretsiz düzenlediği danışmanlık hizmeti Fuat Göztepe Parkı yanında yer alan Güzelyalı Nazım Hikmet Kültür Merkezi’nde gerçekleşecek. Üniversite tercihlerinde deneyimli rehberlerden danışmanlık almak isteyenler, 02-12 Ağustos tarihleri arasında her gün saat 10.00’dan 18.00’e kadar danışmanlık ve rehberlik hizmetinden yararlanabilecek.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.