Doğru Yol Partisi İzmir İl Başkanı Pal, Medya Ege’yi ziyaret etti

Doğru Yol Partisi İzmir İl Başkanı Pal, Medya Ege’yi ziyaret etti

Doğru Yol Partisi İzmir İl Başkanı Nilgün Pal, Medya Ege Genel Yayın Yönetmeni Ali Eyce’yi ziyaret etti.

Doğru Yol Partisi İzmir İl Başkanı Nilgün Pal, Medya Ege Yayın Grubu’nu ziyaret etti. Yayın Grubu Genel Yayın Yönetmeni Ali Eyce’nin konuğu olan Başkan Pal, İzmir düzleminde, Türkiye’nin genel siyasetini değerlendirip, Doğru Yol Partisi’nin hedeflerini anlattı.

880700f8-f437-4bfd-8dcc-7a774130ba6c.jpg

Başkan Pal, “Ben politikayı sevmiyorum diye bir şey yok. Gençler politikayı sevmek zorunda. Atatürk ilkelerine sadık bir insanım. Doğru Yol Partisi'nden Urla Belediye Başkanı adayıydım. Çok çalışmalarımız oldu. Sivil toplum örgütleriyle çok sıkı iletişim kurdum. Beraber yönetim çok önemli. İzmir'in çok gelişen ama katledilen bir alt yapısı var.

0994f95a-b226-4124-ac94-08162bb254db.jpg

Politikada insan önemli. Bugün huzurlu hiç kimse yok. Yaşadığınız yerlerde sular akmıyor, elektrik kesintisi var. Sivil toplum örgütlerini direk yönetime katma düşüncesindeyiz… Borcum var param yok diyen belediyeyi ayıplarım. Ailelere destek vereceğiz. Yerellerde parti rozetlerini atacağız. Yerel de particilik olmaz. Zengin İzmir’de fakir olarak yaşıyoruz. İzmir’de büyük bir fizik tedavi hastanesine ihtiyaç var. Fizik tedavi, hastanelerin içinde bir ünite olmamalı.  Parlamenter sistemin derhal geri getirilmesi gerekiyor" dedi.


 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.