Doğruca, 'Selvitopu’nun yaptığı yok yapılana da sahip çıkıyor'

Doğruca, 'Selvitopu’nun yaptığı yok yapılana da sahip çıkıyor'

Medya Ege Genel Yayın Yönetmeni Ali Eyce’nin hazırlayıp, sunduğu Hakkımız Hukukumuz programına katılan AK Parti Karabağlar İlçe Başkanı İrfan Doğruca, Karabağlar Belediye Başkanı Muhittin Selvitopu’na sert eleştirilerde bulundu.

TV35 Kanalında. Medya Ege Genel Yayın Yönetmeni Gazeteci Yazar Ali Eyce’nin hazırlayıp, sunduğu Hakkımız Hukukumuz programına katılan AK Parti Karabağlar İlçe Başkanı İrfan Doğruca,  Karabağlar’daki hak ve hukuk tartışmasına ayrıntılı şekilde değindi. Karabağlar’da üç dönemdir CHP’li belediye tarafından yönetildiğini ve üç dönemdir Karabağlar’da hiçbir büyük projenin, hiçbir gelişmenin yaşanmadığını, 12 yıl önceki Karabağler ne ise bugün ki Karabağlar’ın da aynı olduğunu söyledi.

Programda Karabağlar Belediye Başkanı Muhittin Selvitopu’na sert eleştiriler yöneten Başkan Doğruca, “Sayın başkan, seçimden önce söz verdiği, yapacağını söylediği hiçbir şeyi yerine getirmedi. Karabağlar olduğu yerde, Türkiye’nin 43 ilinden daha fazla nüfusuyla, gelişemeden duruyor. Demokrasi Üniversitesi, TOKİ konutları için davalar açan başkan Selvitopu, bunların da Karabağlar’a kazanılmasını geciktiriyor. TOKİ konutları, dar gelirli vatandaşlarımızın ihtiyacı. 5 bin konut için 30 kişi başvuruda bulundu. Vatandaşın TOKİ konutlarına, insanca yaşayabilecekleri, alabilecekleri yuvalara ihtiyaçları var. Başkan Selvitopu, bu ihtiyacın karşılanmasının karşısında en büyük engel ve olmaya da devam ediyor.

O da yetinmiyor,  Demokrasi Üniversitesi’nin Karabağlar’da yerleşkesiyle Karabağlar’a bilim, kültür ve ekonomik alanda katkı sağlaması için Ankara’da mücadele eden İzmir milletvekillerimiz ve başkanlarımızdır. O da yetmiyor, yapılan projelerin kendilerini sorulmadığını iddia eden başkan Selvitopu,  kendisine yazılan ve bildirilen evraklardan da bir haberdar. Hem yapmadığı işlere sahip çıkmaya çalışıyor, hem de bilgisi olan yapılanlardan haberdar olmadığını iddia ediyor. Yazılı belgeler, görsel fotoğraflar kimin doğru söylediğini, kimin kendisini anlatamadığını gösteriyor” dedi.

AK Parti Karabağlar İlçe Başkanı İrfan Doğruca, Karabağlarlılara da seslenerek, “Karabağlar’ın güzel, gelişmiş ilçe olması için, gelecek hakkı için AK Belediyecilikle tanışmasının zamanı gelmiştir” dedi. 
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.