Doğu ve Güneydoğulular kahvaltıda buluştu

Doğu ve Güneydoğulular kahvaltıda buluştu

İzmir'in Menderes İlçesinde yaşayan Doğu ve Güneydoğulu İş Adamları kahvaltıda buluştu.

Her 15 günde bir biraraya gelen ve kahvaltı organizasyonu düzenleyen Doğu ve Güneydoğulu iş adamları adına konuşma yapan Ahmet Kılıç "Birbirimizle kaynaşmak amacıyla bu kahvaltılarımızı düzenliyoruz. Menderes bölgesinde çok sayıda hemşehrimiz var. Yakında bir dernek kurmayı amaçlıyoruz. Bizim ulaşamadığımız, bu organisazyonu duyuramadığımız Menderes'te yaşayan tüm hemşerilerimizi davet ediyoruz. Bu birlik ve kaynaşmaya destek verin. Biz Menderes İlçesinde 8 bin seçmene sahibiz. Bir çok konuda olduğu gibi siyasette de söz hakkına sahip olmak istiyoruz. Kahvaltı buluşmalarımız devam edecek" dedi. 

Toplantıda söz alan Zafer Kılıç ise "Bu beraberliğe ve birliğe çok ihtiyacımız vardı. Amacımız bu aileyi daha büyütmektir.Biz bölgesel bir sivil toplum kuruluşuyuz ama bölgecilik asla yapmayacağız. Biz o partili bu partili demeden tüm hemşehrilerimiz ile burada buluşmak istiyoruz.Bu yoğun katılımınızdan dolayı hepinizden Allah razı olsun". dedi. 

Birlik ve beraberlik içinde güzel bir düzene kavuşma ve hep beraber ortak fikirde buluşma üzerine hazırlanan  bu toplantılar'ın zamanla daha kapsamlı hale geleceği ve bir çok farklı işler ile uğraşan İş Adamları'nın bir araya gelip verimli bir etkileşim kurmayı amaçladıkları açıklandı.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.