Doktor Başkan Doğruer'den Öğrencilere Covid-19 Aşısı

Doktor Başkan Doğruer'den Öğrencilere Covid-19 Aşısı

Kınıklı Öğrenciler, doktor başkanın ellerinden covid-19 aşılarını oldu.

Kınık Belediyesi, Kınık İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü, Kınık İlçe Sağlık Müdürlüğü, Öğrenciler ve Okul Yönetimi tarafından “Aşı Kampanyası” düzenlendi. İlçe hıfsızsıhha kurulu kararıyla ve öğrenci velilerinin yazılı onayı alınarak, 110 öğrenciye covid 19 aşısı uygulandı.

Okul İdaresince öğretmenlerin, velileri bizzat telefonla arayarak aşıya davetleriyle başlayan süreç, Kınık Devlet Hastanesi bahçesinde kurulan aşı stantlarında, aşı olmayan öğrencilere aşı yapılarak tamamlandı.

0v5a2026-moment.jpg

Öğrencilerin ve velilerinin onaylı isteği üzerine covid-19 aşılarını uygulayan Kınık Belediye Başkanı Dr. Sadık Doğruer ve sağlık Ekibi pandemiyle savaşmak için mesafe, maske, hijyen ile birlikte aşı olmanın büyük önem taşıdığını belirterek, “Öğrencilerimizin, sağlıklı bir ortamda eğitim almaları için aşı büyük bir önem taşıyor. Aşılama konusunda da herkes aşılanmalı ki, yüz yüze eğitimimiz sağlıklı bir şekilde yürüsün. Öğrencilerimizin bilinçli bir şekilde bu kampanyada var olmaları çok mutlu edici. Okul idaresi ,sağlık grup başkanlığı ve hastane idaresinin koordinasyonuyla planlı aşı uygulamaları devam edecek. Sağlıklı günlere beraber kavuşacağız.” ifadelerini kullandı.

vid-20211001-102856-1-moment.jpg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.