Doktor Filiz Çelik, "Evde kal, sevdiklerinle kal"

Doktor Filiz Çelik, "Evde kal, sevdiklerinle kal"

Behçet Uz Çocuk Hastanesi'nde görev yapan Çocuk Sağlığı ve Hastalığı Uzmanı Doktor Filiz Çelik, kızı Ela ile birlikte olan eğlenceli anlarını sosyal medyada paylaştı.

Evde kal, sevdilerinle kal diyen Doktor Filiz Çelik, "Kendince çalışmış, şarkı sözünü değiştirmiş ve anne sen de söylermisin  dedi. Kırmadım katkıda bulundum elimden geldiğince. Arkadaşları ile yaptıkları farklı etkinlikleri, paylaşacakları bir sosyal paylaşım ağında birleştireceklermiş.Bu onların sosyal sorumluluk projeleri ve ismi CORONADAN KORUN EVDE KAL. Tabii cekimi zor oldu, çok güldük eğlendik kahkaha attık. Aslında gençler bu şekilde hem kendilerince sosyalleşiyorlar, hem kendilerini birey olarak hissedip işe yaradıklarını hissedip özgüvenleri artıyor, hem konuyu çok panik ile korku ile büyütmüyorlar, hem bir uğraş ediniyorlar hem de işin içine aileyi sokarak birlikte paylaşımlarını arttırıyorlar.

 Aslında evde kalmanın güzel yanlarından biri bu; belki iş yoğunluğundan uzun süredir birbirinize vakit ayıramıyordunuz, birlikte yemek yemek, birbirimizin farkında olmak, konuşmak, çocukların hangi derslerde olduğunu anlamak, eşlerin gün içerisinde evde yorgunluklarını anlamak, AVM ler yerine evde tıpkı eski zamankardaki gibi vakit geçirmek, sohbet, paylaşım için bir vesile olmuştur evde kalmak.  Bir düşünün, en son ne zaman toplu yermek yediniz, birlikte vakit geçirdiniz, belki de saklambaç, sessiz film oynadınız, sarılarak film seyrettiniz, yani en son ne zaman birbirinizin farkında oldunuz.  Bu bana LİFE IS BEAUTİFUL YANİ HAYAT GÜZELDİR filmini anımsattı.  EVDE KAL& SEVDİKLERİNLE KAL" dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.