Doktor görevi başında hayatını kaybetti

Doktor görevi başında hayatını kaybetti

İzmir Katip Çelebi Üniversitesi Atatürk Eğitim ve Araştırma Hastanesinde görevli bir doktor, çalıştığı hastanede hayatını kaybetti

Alınan bilgiye göre olay, İzmir Katip Çelebi Üniversitesi Atatürk Eğitim ve Araştırma Hastanesinde meydana geldi. İddiaya göre görev yaptığı hastaneye gelen, Genel Cerrahi Servisinde görevli Doç. Dr. Ercüment Tarcan (65), hastalarının muayenelerini tamamlamasının ardından odasına gitti. Odasında aniden fenalaşan Dr. Tercan'a hastanede ilk müdahale meslektaşları tarafından yapıldı. İlk müdahalenin ardından hastanenin acil servis bölümüne kaldırılan Dr. Tarcan, burada yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Dr. Ercüment Tarcan'ın kalp krizi nedeniyle hayatını kaybettiği öğrenildi.

aw993826_01.jpg

İzmir İl Sağlık Müdürlüğünden taziye mesajı

Görevi başındayken geçirdiği kalp krizi nedeniyle hayatını kaybeden doktor için İzmir İl Sağlık Müdürlüğü bir taziye mesajı yayınladı. Açıklamada, "İzmir Katip Çelebi Üniversitesi Atatürk Eğitim ve Araştırma Hastanesinde görev yapan Doç. Dr. Ercüment Tarcan, geçirdiği kalp krizi sonucu vefat etmiştir. Merhuma Allah'tan rahmet, ailesine ve yakınlarına başsağlığı diliyoruz" sözlerine yer verildi. İzmir Katip Çelebi Üniversitesi Atatürk Eğitim ve Araştırma Hastanesi Genel Cerrahi Servisinde görev yapan Dr. Tarcan'ın evli ve bir çocuk babası olduğu öğrenildi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.