Doktorlar Sakız Adası’nda bir araya geliyor

Doktorlar Sakız Adası’nda bir araya geliyor

Yunanistan’ın Sakız Adası’nda gerçekleştirilecek 1. Uluslararası Tıp Semineri’nde Kalça Kemiği ve Ortopedik tedavi yöntemleri konuşulacak. Toplantıya İzmir Tabip Odası ve Ankara Tıp Fakültesi’nden katılım olması bekleniyor.

Yunanistan’ın Sakız Adası sağlık açısından önemli bir toplantıya ev sahipliği yapmaya hazırlanıyor. Bu yıl ilk kez gerçekleştirilecek 1. Uluslararası Tıp seminerinde 2 yaş altı çocuklarda görülen kalça bozukluklarının Grafs metodu ile tedavisi ve ortopedik tedavi yöntemleri değerlendirilecek.

fullsizerender-27-04-22-10-26.jpg

Sakız Adası Grecian Castle Otel’de 13-14 Mayıs tarihlerinde gerçekleştirilecek toplantıya İrlanda, Almanya, İtalya, Çin, İran, İngiltere ve Dubai ile Türkiye’den İzmir Tabip Odası ile Ankara Üniversitesi Tıp Fakültesi’nden de katılım olacak.

dhgl3684.jpg

Konu ile ilgili açıklama yapan Sakız Adası Tabip Odası Yönetim Kurulu başkanı Ioannişs Manaras, “ Sakız Adası Tabip Odası olarak önemli toplantıya ev sahipliği yapacağız. Bundan 20 yıl önce Prof. Dr Grafs’ın bulduğu ve günümüzde geliştirilerek devam edilen 2 yaş altı çocuklarda görülen kalça kemiği bozukluklarının tedavisi ve ortopedik tedavi yöntemlerini dünyanın bir çok bölgesinden gelen doktorlarla ele alacağız. Etkinliğin son iki günün de ise Sakız Adası’nın tarihi alanları ziyaret edilecek” açıklamasında bulundu.

denizhan1.jpg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.