Dokuz Eylül Rotary, kompozisyon yarışması düzenlendi

Dokuz Eylül Rotary, kompozisyon yarışması düzenlendi

Dokuz Eylül Rotary Kulübü, koronavirüs salgını sebebiyle eğitimlerine evde devam eden çocuklar için ’Atatürk’ konulu kompozisyon yarışması düzenledi.

55 öğrencinin katıldığı yarışmada, öğretmenlerden oluşan jüri ekibi, birbirinden güzel kompozisyonlar arasında dereceye girenleri güçlükle belirledi. Yarışmada birinci olan Ahmet Acar’a tablet, ikinci Sinem Ceylan Duran’a boya seti, üçüncülüğü paylaşan Rabia Şengül ve Hayriye Nisa Selimoğlu’na ise kitap hediye edildi. Ayrıca katılan tüm öğrenciler Mustafa Kemal Atatürk’ün ölümsüz eseri ‘Nutuk’ ile ödüllendirildi.

Dokuz Eylül Rotary Kulübü Başkanı Betül Elmasoğlu “Atamızın aramızdan ayrılışının 82. yılına istinaden çocuklarımıza anlamlı bir hediye vermek istedik” dedi. Şartlar ne kadar zor olursa olsun eğitimin aksamadan devam etmesi gerektiğini vurgulayan Elmasoğlu “Bu zor günleri daha az hasarla atlatabilmek için geleceğimizin teminatı çocuklarımıza çok ihtiyacımız var. Her ne olursa olsun Atatürk’ün çizdiği yolda yürümeye, ilke ve inkılaplarını yeni nesillere aktarmaya devam edeceğiz” diye konuştu. Okul Müdürü İbrahim Başlar da düzenlenen yarışma için Dokuz Eylül Rotary Kulübü Başkanı Betül Elmasoğlu’na teşekkür etti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.