Dokuz Eylül Rotary Kulübü Final Asamblesi gerçekleştirdi

Dokuz Eylül Rotary Kulübü Final Asamblesi gerçekleştirdi

Dokuz Eylül Rotary Kulübü, 2020-2021 Dönemi Final Asamblesi’ni gerçekleştirdi. 

Dokuz Eylül Rotary Kulübü Başkanı Betül Elmasoğlu, Gelecek Dönem Başkanı Metin Yorgancıoğlu’na başarılar dileyerek “Çıtayı benim koyduğum yerden çok daha yükseklere taşıyacağınıza olan inancım tam” dedi.

Dönem boyu yapılan toplantı, etkinlik ve projelerin ele alındığı çevrimiçi toplantıda konuşan Elmasoğlu, pandemi dolayısıyla online olarak yürütülen bir başkanlık dönemi geçirilmesine rağmen bir çok konuda öncü olduklarını söyledi. Başkanlık dönemi boyunca her hafta en az bir çevrimiçi toplantı, elli sayfa bülten, yüzlerce etkinlik ve proje yürüttüklerine dikkat çeken Elmasoğlu “Kararları kişi değil, yönetim olarak alıyoruz. Bu başarılı takım çalışması için ekip arkadaşlarıma, bilgi ve deneyimlerini paylaştıkları için eski başkanlarıma çok teşekkür ederim. Sayenizde çok güzel işler gerçekleştirdik” diye konuştu. 

projects_5505_1620615359881-foto1.jpg

Öte yandan Dokuz Eylül Rotary Kulübü’nün 2020-2021 Dönemi boyunca gerçekleştirdiği bazı projeler şu şekilde:

“Covid 19 Projesi, Okulda İlk Günüm Projesi, Covid 19 Eğitim Semineri, Oyuncaklı Sabun Projesi, Eğitim ve Uygulama Odası, Kompozisyon Yarışması, Toplum Birliği Okulu, Eğitim ve Destek Okulu, Oyun ve Tarım Uygulama Odası, Bahçe Duvarı ve Çim Çit Uygulaması, Çevre Konulu Resim Çalışması, Ekonomik Kalkınma Projesi, Plaj Temizliği Projesi, Tişört Projesi, Farkındalık Görsel ve Afişleri, Afiş Tasarım Yarışması, Rotary Barış Ormanı fidan bağışları, Çevre Semineri Projesi Farkındalık Videosu Yarışma Projesi”

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.