Dokuz Eylül Rotary’de uluslararası projeler anlatıldı

Dokuz Eylül Rotary’de uluslararası projeler anlatıldı

Dokuz Eylül Rotary Kulübü'nün düzenlediği çevrimiçi toplantıda “Uluslararası İlişkilerin Küresel Projelerdeki Önemi” konuşuldu

Dokuz Eylül Rotary Kulübü’nün “Uluslararası İlişkilerin Küresel Projelerdeki Önemi” konulu toplantısına konuk olan Rotary Bölge Uluslararası Hizmetler Komitesi Başkanı Fevzi Tavus “Küresel projeler uluslararası ürünlerin, fikirlerin, kültürlerin ve dünya görüşlerinin alış verişinden doğar. Pandemi döneminde ilerleyen ‘dijitalleşme’ süreci sayesinde önceden haftada bir katılabileceğimiz uluslararası toplantıların artık bir haftada onlarcasına katılabiliyoruz. Kulüp olarak bunu iyi değerlendirmeliyiz, genç rotaryenlere büyük iş düşüyor” diye konuştu.

projects_5505_1618423280514-betul+elmasoglu-fevzi+tavus.jpg

Tavus, Rotary Uluslararası Hizmetler Komitesi’nin amacının uluslararası barış, iyi niyet ve anlayışı geliştirmek olduğunu belirterek “Aslında bizler kulübümüzü dünyaya bağlama ve dostluk köprüleri kurma görevini üstleniyoruz” dedi. Tavus, yerel rotaryen ve Rotary mezunu uzmanları bir araya getirerek uluslararası projeleri geliştirmek ve küresel teşvikleri daha büyük ölçekli tasarlamak için gerekli kaynakları tanımlamak için kulüpler ve bölgelerle çalıştıklarını söyledi.

Dokuz Eylül Rotary Kulübü Başkanı Betül Elmasoğlu ise uluslararası ilişkilerin yeni kültürler, insanlar ve yeni iş imkanları edinmek konusunda çok önemli olduğunu vurguladı. Toplantı sonunda Elmasoğlu tarafından Fevzi Tavus’a teşekkür plaketi takdim edildi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.