Dokuz Eylül Rotary'den eğitim desteği

Dokuz Eylül Rotary'den eğitim desteği

Dokuz Eylül Rotary ve Rotaract Kulübü, Kocatepe Mehmet Lütfiye Dönmez İlkokulu’ndaki öğrencilerin mutlu bir eğitim dönemi geçirmeleri için kolları sıvadı.

Türkiye genelinde okullarda yüz yüze eğitim başladı. Uzun zaman sonra okullarına kavuşan öğrenciler, arkadaşlarıyla buluşmanın mutluluğunu yaşadı. Dokuz Eylül Rotary ve Rotaract Kulübü, el ele vererek öğrencilerin bu mutluluğunu katlayacak bir sürpriz düzenledi. Kocatepe Mehmet Lütfiye Dönmez İlkokulu’nda eğitim gören öğrenciler “Okulda İlk Günüm Projesi” doğrultusunda Kids Joy Party Etkinlik ve Organizasyon'un desteğiyle palyaçolarla karşılandı. Ayrıca, öğrencilere içinde kalem, silgi, kalemtraş ve kalemlik bulunan 120 eğitim kiti dağıtıldı.

projects-5505-1630953329470-foto1.jpg

Projenin mimarı Rotaract Kulübünün Başkanı Armağan Ozan, ilk günü öğrenciler için daha heyecanlı ve eğlenceli hale getirmek istediklerini belirterek “Kulüp olarak eğitime büyük önem veriyoruz. Elimizden geldiği kadar destek vermeye hazırız” dedi. Komite Başkanı İlge Cengiz ise uzun süredir evlerinde olan çocukların moral ve motivasyona ihtiyacı olduğunu düşünerek bu projeye memnuniyetle destek verdiklerini vurguladı. Cengiz “Öğrenciler eski heyecan ve neşelerine kavuşurken, biz de bu heyecanlarına ortak olduk. Ne mutlu bize” diye konuştu. Okul Müdürü İbrahim Başlar da öğrencilerinin yüzlerini güldürdükleri ve eğitime verdikleri katkı için tüm kulübe teşekkür etti.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.