Dokuz Eylül Rotary'den öğrencilere Covid-19 eğitimi

Dokuz Eylül Rotary'den öğrencilere Covid-19 eğitimi

Dokuz Eylül Rotary Kulübü, Kocatepe Mehmet Lütfiye Dönmez İlkokulu’nda öğrencilere yönelik Covid-19 bilgilendirme eğitimi düzenledi.

Kocatepe Mehmet Lütfiye Dönmez İlkokulu öğrencilerine Covid-19 önlemleri konusunda eğitim verildi. Ege Üniversitesi Tıp Fakültesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Yüksel Gürüz tarafından verilen eğitimde çocuklara mesafe, hijyen ve maske konuları başta olmak üzere koronavirüse karşı alınması gereken önlemler ve hastalığın psikolojik etkileri anlatıldı. İnsan vücudunu korunaklı bir ev, koronavirüsü de istenmeyen bir misafir olarak nitelendiren Prof. Dr. Gürüz “İstenmeyen bu misafiri evimize almamak için gireceği tüm kapıları kapatmalı, maskemizi asla çıkartmamalıyız” dedi.

Seminerler devam edecek”

Dokuz Eylül Rotary Kulübü Başkanı Betül Elmasoğlu ise “Yüzyüze eğitim başladı. Çocukları bilinçlendirmeye her zaman olduğundan daha fazla önem veriyoruz. Velilere yönelik de bir toplantı gerçekleştirmeyi planlıyoruz. Eğitimler devam edecek” dedi. Toplantı sonunda Elmasoğlu tarafından öğrencilere Dokuz Eylül İnteract Kulübü üyeleri tarafından üretilen oyuncaklı sabun hediye edilirken, Prof. Dr. Gürüz’e de teşekkür belgesi verildi. Okul Müdürü İbrahim Başlar da eğitimi çok yararlı bulduklarını ve daha çok bilinçlendiklerini belirterek, Dokuz Eylül Rotary Kulübü Başkanı Betül Elmasoğlu ve Prof. Dr. Gürüz’e teşekkür etti.

unnamed-739.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.