Dokuz Eylül Üniversitesi Tıp Fakültesi'nde beyaz önlük coşkusu!

Dokuz Eylül Üniversitesi Tıp Fakültesi'nde beyaz önlük coşkusu!

Dokuz Eylül Üniversitesi Tıp Fakültesi 2021-2022 Eğitim Yılı Açılış Töreni geçen yıl COVID-19 Pandemisi nedeniyle ertelenen Dönem 1 ve Dönem 2’lerin ortak Beyaz Önlük Giyme Töreniyle unutulmaz oldu.

DEÜ Tıp Fakültesi Eğitim Yılı Açılış ve Beyaz Önlük Giyme Töreni, DEÜ Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Mehmet Ali Özcan, Prof. Dr. Fatma Duygu Özel Demiralp, Tıp Fakültesi Dekanı Prof. Dr. A. Oktay Ergene, Dekan Yardımcıları Prof. Dr. Aydan Özkütük, Dekan Yardımcısı Prof. Dr. Caner Çavdar, Hastane Başhekim Vekili Prof. Dr. Semih Küçükgüçlü, tıp fakültesi öğretim üyeleri, Dönem 1- 2 öğrencileri ve ailelerinin katılımı ile gerçekleştirildi.

dsc-7809.jpg

Mini müzik dinletisiyle açılan törende konuşan DEÜ Tıp Fakültesi Dekanı Prof. Dr. A. Oktay Ergene, özveriyle çalışarak ailelerinin desteğiyle fakülteyi kazanan öğrencilere “Hoşgeldiniz” dedi. COVID-19 a karşı mücadelede fedakarca savaşan ve şehit olan sağlık çalışanlarını da anan Ergene, hekimlerin sadece bu Pandemi boyunca değil tarih boyunca her zaman toplumsal sorunlara duyarlı olduklarını da hatırlatarak, öğrencilere kutlu yürüyüşlerinde başarılar diledi. 2500’ün üzerinde katılımcıyla gerçekleştirilen törende 2020-2021 ve 2021-2022 Eğitim döneminde fakülteyi ilk üç sırada kazanan öğrencilere hediyelerinin sunulmasının ardından Dönem- 1 Kurul Başkanı Doç. Dr. Tuncay Küme kısaca Dönem -1 programıyla ilgili bilgi verdi. Mezunlar Derneği adına da Doç. Dr. Murat Örmen konuşmasının ardından Dönem 1 ve 2’ler için Beyaz Önlük Giyme Töreni gerçekleştirildi. Dekan Yardımcısı Prof. Dr. Aydan Özkütük eşliğinde Tıbbiyeli Andı’nı okuyan öğrenciler DEÜ’lü olmanın coşkusunu bir kez daha yaşadılar.

dsc-7940.jpg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.