Dolar bu hafta 8 lirayı aşacak iddiası!

Dolar bu hafta 8 lirayı aşacak iddiası!

Ekonomist ve piyasa analisti Selçuk Geçer'den altın ve dolarla ilgili büyük bir iddia geldi.

Merkez Bankası'nın aldığı 475 baz puanlık faiz artışıyla düşüşe geçen para piyasaları dalgalı halini sürdürmeye devam ediyor. Piyasalarda gram altın 443 liraya kadar düşerken, dolar kuru 7 lira 77 kuruş seviyesinde izliyor.

Altın ve dolar kuruna yatırım yapmak isteyenler piyasalarda neler olacağını izlerken tahmin ve iddialarıyla çok konuşulan Selçuk Geçer, ortaya çok konuşulacak yeni bir iddia attı.

SELÇUK GEÇER: ALTININ GRAMI BİN LİRALARI AŞACAK

Ekonomist ve piyasa analisti Selçuk Geçer yine çok konuşulacak bir iddiada bulundu. Altın ve dolardaki yükselişin jeopolitik olaylarla artacağını söyleyen Geçer, "Altındaki düşüş eğilimi devam edecek mi? Yoksa önümüzdeki günler sert yukarıya hareketler göreceğiz mi? (Piyasa hareketlerine)

İki kritik jeopolitik mesele daha eklendi. Birincisi Biden'in ABD'nin Suriye'de daha aktif olmasını istiyor. İkincisi İran'da nükleer çalışmalarda 1 numaralı ismi Muhsin Fahrizade silahlı bir saldırıya kurban gitti. İran bu saldırıyı İsrail yani Amerika'nın gerçekleştirdiğini söyledi. Önümüzdeki günlerde İsrail'le İran, Amerika ile İran arasında karşılıklı gerilimler doğabilir bu da altının üzerindeki etkisini artırabilir ve yükseliş eğilimi hızlanabilir. ..

Önümüzdeki günlerde kaos çanları çalmaya başlayabilir. Dolar önümüzdeki hafta 8 liranın(bu hafta? üzerini zorlayacak. Dolar kuru 8 lira 40 kuruşu zorlayacak hatta 9 lirayı bile zorlayacaktır. Euro ise 11 lirayı zorlayacaktır. Bu geri çekilmeler düşüş eğilimini izah etmiyor bize. Yükseliş eğiliminin çok daha hızlı bir şekilde gerçekleşebileceğini söylüyor..

Altın ve gümüşteki yükseliş eğilimi gözlerinize inanamayacağınız boyutlarda olacak. Altının ons  fiyatı 1800 doların altına düşmüş olabilir. Dünya normalleşmedi, dünya kaotik bir ortama doğru gidiyor. Altının ons fiyatı öyle bir yükselecek ki 2 bin 300'ler 2 bin 500 seviyelerini göreceğiz 2021 yılında hatta 3 bin dolar seviyelerine gidebilir. Altının gram fiyatı doların devalasyonist etkileriyle birlikte bin liraların üzerine çıkacak" iddiasında bulundu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.